ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 3 Μαρτίου με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αθ. Παιδή στο γραφείο του η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λάρισας Ειρήνη Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας Τάσος Γούσιος.

Θέμα της συνάντησης ήταν οι περαιτέρω ενέργειες για την   προώθηση της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ως τουριστικού προορισμού αφού είναι ήδη σε εξέλιξη η κατάρτιση της του σχεδίου Marketing Τουριστικής Προβολής Θεσσαλίας  που γίνεται σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece .

Oι εκπρόσωποι των δυο φορέων συμφωνούν απόλυτα με την συγκεκριμένη διαδικασία διαβούλευσης και κατάρτισης του σχεδίου Marketing και έχουν καταθέσει και τις προτάσεις τους  ενώ δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι  από  τη συνεργασία που έχουν με την περιφέρεια Θεσσαλίας . Οι συγκεκριμένες προτάσεις που κατατέθηκαν στοχεύουν στην προοπτική ανάδειξης της ΠΕ Λάρισας στους εξής θεματικούς τομείς τουρισμού.

Φυσιολατρικού

Συνεδριακού

Αθλητικού

Ιατρικού

Παραθεριστικού τουρισμού

Αξιοποιώντας την ιστορία και τον πλούτο των πολιτιστικών χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με την απαράμιλλη φύση και τη φιλόξενη διάθεση των κατοίκων.

Συζητήθηκαν τρόποι και δράσεις προς τις κατευθύνσεις αυτές, καθώς και αγορές στόχοι με βάση τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά του τόπου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ