ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Κίνηση κατά των πλειστηριασμών ξεκινά και στη Λάρισα

Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση, την ανταλλαγή εμπειριών αλλά και την κλιμάκωση της δράσης για την προστασία της περιουσίας των πολιτών από τους πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Επιμελητήριο Λάρισας σχετική συνάντηση των κινημάτων της Θεσσαλίας κατά των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων και των εξώσεων.

«Με το νέο ν/σ για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κυριολεκτικά χάνονται ολόκληρες περιουσίες με ένα “ΚΛΙΚ” , ενώ μόνο μέσα στο προσεχές διάστημα και μέχρι το Σεπτέμβριο βγαίνουν στο σφυρί 50 περιπτώσεις πολιτών της Θεσσαλίας», τόνισαν μεταξύ άλλων οι ομιλητές.

Όπως ξεκαθαρίστηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης στόχευση του κινήματος είναι η ενδυνάμωσή του αλλά και η συνέχιση των δυναμικών παρεμβάσεων στα Ειρηνοδικεία, ενώ στο πλευρό της πρωτοβουλίας βρέθηκαν και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», με στόχο να προσθέσουν σε τεχνογνωσία και εμπειρία στην όλη προσπάθεια.

«Από τη συμμετοχή του κόσμου θα εξαρτηθεί αν θα υπάρξουν ακτιβιστικές κινήσεις και στη Λάρισα», υπογράμμισε με νόημα ο Γ. Παπαϊωάννου, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ