ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος Βόλεϊ του Α.Ο. Σουφλαρίων στο “Μύλο 1927”. Μεγάλη η συμμετοχή των αθλητριών  όλων των τμημάτων του Συλλόγου αλλά και των γονιών των παιδιών.

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καβριγιάννης Μαρίνος αναφέρθηκε στην ιστορία του και τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι ίδρυσαν  το Σύλλογο. Κάλεσε τους γονείς να γίνουν πιο ενεργοί, συμμετέχοντας  περισσότερο στις δραστηριότητες του.

Αναφέρθηκε στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου που ολοκλήρωσε την 1η φάση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 14 νίκες σε 14 παιχνίδια και ξεκινάει τη Β΄ Φάση που οδηγεί στην άνοδο στη Β΄ Εθνική με αισιοδοξία  και πίστη ότι στις 20/5 που ολοκληρώνεται η Β΄ Φάση θα πανηγυρίσει την άνοδο. Ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες ατομικές και ομαδικές.

Στη συνέχεια ο Προπονητής της ομάδας κ. Κουκούλης Γιώργος μίλησε για την ανάγκη στήριξης των παιδιών από τους γονείς, τονίζοντας ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη τους στον αθλητισμό. Τους κάλεσε να είναι κοντά τους στους αγώνες και να χαίρονται την κάθε τους στιγμή είτε είναι νίκη είτε είναι ήττα. Τα παιδιά μαθαίνουν και από τις νίκες και από τις ήττες.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και το φλουρί έτυχε στην αθλήτρια Παπαδοπούλου Αθηνά από τις ακαδημίες του συλλόγου. Το δώρο ήταν μία δωροεπιταγή από την εταιρεία αθλητικών ειδών BRACO και αθλητικά είδη από το κατάστημα αθλητικών ειδών Σακοράφα. Ευχαριστούμε τα δύο καταστήματα για την ευγενική τους χορηγία.

Έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του τμήματος. Οι λαχνοί που κερδίζουν θα ανακοινωθούν σύντομα στο fb του συλλόγου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ