ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΣΠΑ

Μια ξεχωριστή μέρα ήταν σήμερα για την εικοσάχρονη Άσπα στο Κέντρο Αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται

Αρχικά δέχθηκε την επίσκεψη της Ζήνας Κουτσελίνη που βρέθηκε στην Λάρισα για τις ανάγκες ρεπορτάζ της εκπομπής της “Αλήθειες με την Ζήνα” που παρουσιάζει το STAR CHANEL. Είναι γνωστή η ευαισθησία της Ζήνας για την περιπέτεια της Άσπας και η διαρκής συμπαράσταση και η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί με την μητέρα της, την Σπυριδούλα Φατούρου.

Η επίσκεψη διήρκεσε αρκετές ώρες και η Ζήνα ενημερώθηκε για την πορεία της αποθεραπείας της Άσπας. Ταυτόχρονα στο ANIMUS βρέθηκαν εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ ο Φώτης Βακιρτζηδέλης και η Άννα Κορτέση για να δουν την Άσπα και να συζητήσουν με την Σπυριδούλα Φατούρου την πορεία της δράσης της Ομάδας που αφορά στην λαχειοφόρο αγορά με στόχο την αγορά ενός αυτοκινήτου ειδικού για μεταφορά ΑΜΕΑ.

Όμως την Άσπα αλλά και την Σπυριδούλα Φατούρου περίμεναν και δυο ευχάριστες εκπλήξεις. Δυο μετάλλια που χαρίστηκαν στην Άσπα μαζί με ευχές για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας της. Το πρώτο ήρθε από το Ισραήλ και ήταν το μετάλλιο της πρώτης θέσης από αγώνες δρόμου (από κάποιον μαραθώνιο) που διεξήχθησαν στο Τελ Αβίβ και το έστειλε ο κάτοχος του ευαισθητοποιημένος από την περιπέτεια της Άσπας.

Το δεύτερο ήταν το Χρυσό μετάλλιο που κέρδισε η αθλήτρια σκοποβολής και επίτιμο μέλος της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ, Άννα Κορτέση στους σημερινούς διασυλλογικούς αγώνες στην κατηγορία LEVEL 1 (πιστόλι) που διοργάνωσε ο Όμιλος Πρακτικής Σκοποβολής Φαρσάλων. Η Άννα που δεν έκρυβε την χαρά της για τις απανωτές νίκες της,  χάρισε το Χρυσό μετάλλιο της στην Άσπα δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία της. Η Σπυριδούλα Φατούρου φανερά συγκινημένη είπε στην Άννα Κορτέση: “Οι ευχές και οι προσευχές σας για την Άσπα μου είναι το μεγαλύτερο στήριγμα μου. Σας ευχαριστώ όλους”

Συζήτηση για την πορεία της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώνει η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ είχαν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Βακιρτζηδέλης με την Ζήνα Κουτσελίνη με θέμα την ενίσχυση των προσπαθειών και τον συντονισμό δράσης για την επίτευξη του στόχου που θα αλλάξει τα δεδομένα στην ποιότητα ζωής της Άσπας.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν σαράντα σημεία πώλησης των λαχνών, 17 στην Λάρισα και 23 στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ο κάθε λαχνός κοστίζει τρία ευρώ (3 €) με δώρο για τον νικητή ένα scooter 50cc.

Ο νικητής θα αναδειχθεί αυτόματα και θα είναι αυτός που θα έχει τα τέσσερα τελευταία νούμερα του πρώτου λαχνού της 15ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου.

Οι εθελοντές και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ καλούν τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες να συμβάλλουν ανάλογα με τις δυνατότητες τους για να επιτευχθεί ο στόχος που είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε ένα νέο παιδί να ζήσει με πιο ανθρώπινες συνθήκες.

Τα σημεία πώλησης στη Λάρισα και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ