ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΙΛΕΛΕΡ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επίσκεψη πραγματοποίησε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας  Κα Αυγέρη στον Τομέα Ζαππείου, στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και στο Νέο Μοναστήρι.

Digital StillCamera

Ποιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον Τομέα Ζαππείου που δημιουργήθηκε πρόσφατα για την ενίσχυση της περιοχής των  Φαρσάλων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα ώστε να ρυθμιστεί η καλύτερη λειτουργία του, ενώ προ ημερών είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Κιλελέρ για τον καλύτερο συντονισμό.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων  όπου συναντήθηκε και ενημερώθηκε από το διευθυντή κ. Γιώργο Νεοχωρίτη και τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας, οι οποίοι δήλωσαν χαρούμενοι αφού για πρώτη φορά όπως είπαν τους επισκέπτεται διευθυντής του ΕΚΑΒ και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση.

Το Νέο Μοναστήρι ο επόμενος σταθμός για την κ. Αυγέρη όπου παρακολούθησε τους διασώστες του τμήματος εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ, να πραγματοποιούν ενημερωτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών  στους μαθητές του Νηπιαγωγείου –Δημοτικού- Λυκείου και Εκπαιδευτικών,  ενώ σε δεύτερο στάδιο το παρακολούθησαν πολίτες -Δημοτικοί σύμβουλοι – παράγοντες αθλητικών συλλόγων και  ο επιμορφωτικός σύλλογος της περιοχής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ