ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΕΟ!!!

Ο Πλεξίδας λέει ότι το έστειλα, ο Κούγιας λέει ότι δεν το πήρε

Σε νέες… περιπέτειες φαίνεται να μπαίνει η ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού μετά τις νέες «κόντρες» με την Ερασιτεχνική στο «χορό» ξαναμπήκε και ο Βαγγέλης Πλεξίδας, με αφορμή τα λεχθέντα στην πρόσφατη εκδήλωση της ΠΑΕ στην Πινακοθήκη!

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ προχώρησε σε εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία και πρόσκληση στον Αλέξη Κούγια, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως ουδέποτε του καταβλήθηκε ποσό 400.000 ευρώ για την αγορά της ομάδας, ούτε χρήματα για το προπονητήριο (άλλες 400.000 ευρώ) και φυσικά δεν υπάρχουν σχετικά παραστατικά τέτοιων ποσών, κάτι που σύμφωνα με το Β. Πλεξίδα γνωρίζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Καταλήγοντας ο ιδιοκτήτης της “LA FARM” καλεί τον Α. Κούγια όπως στο  μέλλον παύσει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του ή στην εταιρεία του, προς αποφυγή δικαστικών διενέξεων.

Αναλυτικά το εξώδικο Πλεξίδα που δημοσιεύτηκε στην «Ελευθερία» αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν των όσων πληροφορήθηκα για αναφορές σας στο πρόσωπό μου επάγομαι τα ακόλουθα:

Λυπούμαι ιδιαίτερα και εξοργίζομαι, που και πάλι όλως αναίτια και απρόκλητα, αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου και στην εταιρία ΛΑ ΦΑΡΜ ΑΕ ενώπιον τρίτων προσώπων και δημοσίως και  χωρίς οι αναφορές Σας να ανταποκρίνονται στην αλήθεια, αλλά διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.
Τα οικονομικά στοιχεία τα οποία παρουσιάσατε και φέρονται να αφορούν εμένα ή την εταιρία ΛΑ ΦΑΡΜ ΑΕ γνωρίζετε καλώς ότι καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν και είναι όλως αναληθή και διογκωμένα, προφανώς για τους δικούς σας επικοινωνιακούς σκοπούς και φυσικά είναι ελεγκτέα από τις φορολογικές αρχές.
Δεν μπορώ δε, να κατανοήσω, για ποιο λόγο εξακολουθείτε να απευθύνεστε σε μένα και την εταιρία ΛΑ ΦΑΡΜ ΑΕ με τέτοιο τρόπο και ύφος, ενώ γνωρίζετε καλώς τα αληθή νούμερα και τα αληθή ποσά και ότι ουδέποτε καταβλήθηκε ποσό 400.000 ΕΥΡΩ για την αγορά της Ομάδας και ούτε ποσό 400.000 ΕΥΡΩ για την αγορά του Προπονητηρίου και ούτε βέβαια υπάρχουν σχετικά παραστατικά τέτοιων ποσών, σχετικώς δε, αυτά δύνανται και αρμοδίως να διερευνηθούν.
Λησμονείτε επίσης ότι έχουν αφαιρεθεί ποσά και δεν καταβλήθηκαν από το συμφωνηθέν τίμημα των μεταξύ μας εγγράφων και για ποδοσφαιριστές αλλά και για ΙΚΑ κλπ και υπάρχει οριστική συμφωνία μας προς τούτο και εγγράφως.
Όσα λοιπόν, ανέφερε ο οικονομικός Σας διευθυντής, του οποίου και βέβαια τις περγαμηνές ουδείς λησμονεί και τον οποίο ο ίδιος έχετε στο παρελθόν κατηγορήσει και μηνύσει, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και καλόν είναι να του απαγορεύσετε να αναφέρει αναλήθειες από τούδε και ακολούθως και να προβληματιστείτε αν αναφέρει τέτοια ποσά, για το που τυχόν πήγαν τα χρήματα αυτά! γιατί πάντως δεν έχουν καταβληθεί!.
Προφανώς δε, και τα ελληνικά μου μπορεί να μην μπορούν να συναγωνιστούν την δική σας λεκτική ευφράδεια, γι’αυτό άλλωστε ίσως εγώ δεν μπορώ να αλλάζω τα λεγόμενα μου με άνεση όπως εσείς καθημερινώς συνηθίζετε.
Ταυτόχρονα πάντως, καλόν είναι να έχετε καλύτερη ενημέρωση όταν αναφέρεστε σε υποθέσεις που αφορούν το πρόσωπό μου, διότι όσα αναφέρετε στερούνται πραγματικής βάσης και είναι εξόχως συκοφαντικά και φυσικά καμία απαγόρευση ή καταδίκη μου υφίσταται κατά τα αναφερόμενά σας.
Φυσικά καλώς γνωρίζετε ότι όλως νόμιμα και χωρίς το οποιοδήποτε πρόβλημα προχώρησε η διαδικασία με την οποία και συνεστήθη η ΠΑΕ την οποία αναλάβατε ακολούθως Εσείς και για την οποία η εταιρία ΛΑ ΦΑΡΜ ΑΕ κατέβαλε μεγάλα χρηματικά ποσά και δη ποσό 850.000 ΕΥΡΩ κατά την περίοδο της ερασιτεχνικής-Γ΄ Εθνική, τα οποία είναι και όλα τιμολογημένα και προκύπτουν εγγράφως.
Εσείς ο ίδιος μάλιστα δημόσια πολλαπλώς έχετε επαινέσει την εταιρία ΛΑ ΦΑΡΜ ΑΕ αλλά και εμένα προσωπικά(..). Τότε μιλάτε για άλλον κ. Πλεξίδα και για άλλη εταιρία ΛΑ ΦΑΡΜ ΑΕ;
Για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου και ενδεικτικώς αναφερομένων των ανωτέρω και ουχί περιοριστικώς και για την αποφυγή παρόμοιων ζητημάτων στο μέλλον, τα οποία και βέβαια αποτελούν και άδικες από μέρους Σας πράξεις, για τις οποίες επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ τα ανωτέρω, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντονότατα για τις αναλήθειες που ισχυριστήκατε ενώπιον  τρίτων προσώπων και δημοσίως και  χωρίς οι αναφορές Σας να ανταποκρίνονται στην αλήθεια, αλλά διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως στο μέλλον παύσετε την οιαδήποτε σχετική αναφορά στο πρόσωπό μου ή στην εταιρία ΛΑ ΦΑΡΜ ΑΕ, προς αποφυγή δικαστικών διενέξεων, οι οποίες και σε βάρος σας θα αποβούν και να ανακαλέσετε τις άνω ανακρίβειές Σας».

Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις Κούγια στο «βυσσινί» ραδιόφωνο η εξώδικη δήλωση Πλεξίδα ουδέποτε έφτασε στα χέρια του ή στα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς όπως επισημαίνεται ο πρώην μεγαλομέτοχος περιορίστηκε να τη στείλει στην τοπική «Ελευθερία» προκειμένου να τύχει ανάλογης διαφήμισης για την επιχείρησή του!!!

«Δεν έχω λάβει κανένα εξώδικο από τον κ. Πλεξίδα, δεν είμαι στην Λάρισα και δεν μπορώ να πληροφορηθώ τι γράφει η “Ελευθερία”. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ότι αφορά την ΑΕΛ και μένα πηγαίνει πρώτα στην συγκεκριμένη εφημερίδα και μετά κοινοποιείται αλλού. Ούτε στα γραφεία υπάρχει κανένα εξώδικο. Ο κ. Πλεξίδας ενδιαφέρεται πρώτα για το επικοινωνιακό κομμάτι, δηλαδή να υπάρχει στην εφημερίδα φωτογραφία του και αναφορά στην “La Farm”», τόνισε μεταξύ άλλων ο Α. Κούγιας

Ε.Π.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com