ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ARENA ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ!

Στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας κατέληξε μία από τις πίτες της ΠΑΕ ΑΕΛ που κόπηκε στην εκδήλωση της Πινακοθήκης, με τους τροφίμους να ευχαριστούν για τη χειρονομία και τους πιο… κοτσονάτους να εκφράζουν την επιθυμία να παρακολουθήσουν αγώνα της ομάδας στο ARENA!

Στη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

“Συμβολική προσφορά στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας από την ΠΑΕ ΑΕΛ, μιας από τις πίτες που ευλογήθηκαν και κόπηκαν στη διάρκεια της προχθεσινής εκδήλωσης, μαζί με διάφορα ακόμη υλικά, αλλά και καπέλα της ομάδας, τα οποία με χαρά φόρεσαν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι, δηλώνοντας μάλιστα οπαδοί της.
Οι αφανείς εργάτες και πιστοί φίλοι της ομάδας, Δημήτρης Καρακώστας και Σπύρος Θεοχαρίδης, ήταν εκείνοι που ανέλαβαν την διεκπεραίωση της διαδικασίας, διαβεβαιώνοντας φυσικά τους ηλικιωμένους τροφίμους, ότι η επιθυμία τους για παρακολούθηση του επόμενου εντός έδρας αγώνα της ΑΕΛ, δεν μπορεί παρά να υλοποιηθεί!”

Άντε και… ταξιθέτες για χάρη των ηλικιωμένων οι γνωστοί στο πανελλήνιο «Ινδιάνος» και «Πακμαν», που διέπρεψαν άλλωστε και ως τραυματιοφορείς!

Υ.Γ. Φυσικά και αστειευόμαστε, άλλωστε οι συγκεκριμένοι είναι ονομαστοί για τη λατρεία που τρέφουν στην ΑΕΛ, έτοιμοι να προσφέρουν όπου και όποτε τους ζητηθεί.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ