ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο Γ. ΜΑΥΡΩΤΑΣ

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου θα επισκεφτεί την πόλη της Λάρισας ο βουλευτής του Ποταμιού και υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας του κινήματος, Μαυρωτάς Γιώργος.

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ΕΞΟΔΟΣ όπου και θα ενημερωθεί από τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Μπουντή Σωτήρη. Στη συνέχεια, στις 12:30 θα μεταβεί στο 9ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας, το οποίο είναι το πολυπληθέστερο σε αριθμό σχολείο στη Θεσσαλία με πάνω από 500 μαθητές, και θα έχει συνάντηση με το Διευθυντή κ. Ζωγράφο Βασίλη και συζήτηση με το Σύλλογο Διδασκόντων.

Στις 2:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Καλογιάννη Απόστολο και θα συζητήσουν για τα χρόνια και τρέχοντα προβλήματα του δήμου. Στις 3:00 το απόγευμα ο κ. Μαυρωτάς θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας, όπου θα ενημερωθεί για τη λειτουργία και τις δράσεις του ΤΕΙ και θα ξεναγηθεί στους χώρους του. Το απόγευμα της Παρασκευής θα επισκεφτεί την 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, AgroThessaly 2017.

Το Ποτάμι είναι το κίνημα της ορθολογικής σκέψης και της ευαισθησίας που, μακριά από «πολιτικούς» εντυπωσιασμούς και αερολογίες, είναι δίπλα στους πολίτες, ακούει τα προβλήματα τους και αναδεικνύει λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ