ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ανακοίνωση της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Λάρισας

Την ώρα που στην Ευρώπη είναι υπαρκτός ο κίνδυνος αναβίωσης της ακροδεξιάς και των διάφορων φασιστικών μορφωμάτων που προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι με σημαία την ισλαμοφοβία.

Την ώρα που η Ε.Ε  με τους φράχτες, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τη λιτότητα, τον εργασιακό μεσαίωνα, και τις απελάσεις, δίνει το έναυσμα για την ανασυγκρότηση  και την ανάπτυξη ακροδεξιών πολιτικών.

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει η φοίτηση των προσφύγων στα σχολεία να γίνεται με ξεχωριστές διαδικασίες και ωράριο, εμπεδώνοντας και διαιωνίζοντας έτσι διακρίσεις, αποκλεισμούς και προάγοντας την περιθωριοποίηση και την απομόνωση.

Την ώρα που στελέχη της κυβέρνησης φωτογραφίζονται πλάι πλάι με τους νεοναζί και οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Οι φασίστες της Χ.Α.  βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και προσπαθούν με συγκεντρώσεις και ομιλίες να χύσουν το δηλητήριό του μίσους και του φασισμού στην κοινωνία. Το Σάββατο 11/3  προσπαθούν να πραγματοποιήσουν και στην πόλη μας εκδήλωση με το χαρακτηριστικό μισαλλόδοξο τίτλο «Η Ελλάδα στους Έλληνες»

Αυτή την ώρα και κάθε ώρα τα κινήματα, η εργατική τάξη, οι καταπιεζόμενοι αυτού του κόσμου κάνουμε τον αντιφασιστικό αγώνα δική μας υπόθεση.

Το Σάββατο 11/3 καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο Imperial στις 18.00 για να μην οικειοποιηθούν ξανά οι φασίστες το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στους δρόμους και στις γειτονιές μας,  για να μην τους αφήσουμε ούτε σπιθαμή χώρου, για να μετατρέψουμε τις πόλεις μας σε χώρους αντίστασης, αλληλεγγύης και αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ