ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΣΕ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Για στοχευμένο σφαγιασμό της ομάδας του Αμπελωνιακού από τον διαιτητή κ. Τζήλο στο σημερινό παιχνίδι με το Πουρνάρι (1-1) και για παρεμβάσεις σε βάρος της ομάδας από κύκλους της ΕΠΣΛ, που άλλαξε απροειδοποίητα την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Αμπελωνιακού.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:

“Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε με το παρασκήνιο 2 χρόνια τώρα αν και έχουν συμβεί αρκετά εναντίον μας. Ως εδώ όμως. 3 ακυρωμένα γκολ της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο.

Κάποιοι δε σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά να ξέρουν ότι η ομάδα μας και θέλει και μπορεί να τους προστατεύσει. Όσο για τη διοργανώτρια αρχή, θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε που χωρίς την άδειά μας άλλαξε την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κατόπιν αιτήματος των γηπεδούχων και μας ανάγκασε να κατέβουμε στον αγώνα απροετοίμαστοι.

Τους ευχαριστούμε και τους δηλώνουμε ότι κι εμείς αναλόγως θα πράξουμε όταν θα μας χρειαστούν. Τον Αμπελωνιακό αγαπητοί κύριοι, διοικούντες και διαιτητές, οφείλεται να τον σεβόσαστε όπως αρμόζει σε μια ομάδα με την πλούσια ιστορία και τη δυναμική του και μη λαμβάνετε σε καμιά περίπτωση τη μέχρι στιγμής διακριτική μας στάση σαν αδυναμία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ