ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Απογοητευτική εικόνα για τους «βυσσινί» που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης γνωρίζοντας τελικά την ήττα από τον Πανιώνιο με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL.

Η ΑΕΛ επιχείρησε να αιφνιδιάσει μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ικάουνιεκς πέρασε κάθετα για τον Καπό, που σούταρε με το δεξί , ωστόσο ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωτήρια, αποσοβώντας το μοιραίο για την εστία του, με τους Νεοσμυρνιώτες από κει πέρα να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά η αστοχία τους σε συνδυασμό με την καλή απόδοση του Θεοδωρόπουλου γλύτωσαν την ΑΕΛ από διασυρμό!

Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς δικαιολογώντας απόλυτα τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, για να σκοράρουν τελικά με τον Μπεν στο 33’ κρύβοντας τη μπάλα!

Σε μια φάση για σεμινάριο ο Γεσίλ έκανε τακουνάκι στον Μασούντ ο οποίος πέρασε την κάθετη στον Μπεν και ο Νιγηριανός άσος με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Μασούντ, Μασούρας και Γεσίλ έχασαν ευκαιρίες για τον Πανιώνιο, με το γκολκίπερ της ΑΕΛ να τους σταματά σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ η άσχημη βραδιά για τους φιλοξενούμενους ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Αγκάνοβιτς που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μετά από αψιμαχία με το Ρισβάνη.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανιώνιο πανάξιο νικητή έστω και με το «φτωχό» 1-0 και την ΑΕΛ προβληματισμένη στα χαμηλά της βαθμολογίας να περιμένει την επόμενη αγωνιστική όπου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στοχεύει μόνο στη νίκη για τη βαθμολογική της ανάσα.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης (89’ Σαββίδης), Κόρμπος, Μασούρας (84’ Μαχμούτοβιτς), Γεσίλ (70’ Λάμπρου), Μασούντ, Μπεν.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα (70′ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Καπός (60’ Τσακοπίνο), Ικάουνιεκς (56’ Βαρέλα).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ