Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ!

Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και επαναλαμβάνοντας το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες ο εκπρόσωπος τύπου και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας παραχώρησε την Κυριακή συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο της Γιάννουλης, με αφορμή τη διήμερη επίσκεψή του σε Ελασσόνα και Λάρισα.

«Αν μπορούν ας κλείσουν επιτέλους τη συμφωνία με τους δανειστές, αλλιώς να φύγουν και να γίνουν εκλογές», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Κικίλια, ο οποίος περιέγραψε ένα «εμπροσθοβαρές» πρόγραμμα διακυβέρνησης από τη ΝΔ, βασισμένο στη μείωση της φορολογίας και των δαπανών του Δημοσίου, αλλά και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων που θα δώσουν θέσεις εργασίας στους νέους ανθρώπους.

Απαντώντας σε ερωτήσεις με τις αντιδράσεις που έφερε η συμφωνία για τη φέτα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ αρκέστηκε να περιγράψει ως «ευγενική» την υποδοχή που του έγινε στην Ελασσόνα, τονίζοντας παράλληλα πως η συμφωνία φέρει τις υπογραφές Κατρούγκαλου-Σταθάκη και χαρακτηρίζοντας «υποκριτική» τη στάση των ευρωβουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που καταψήφισαν τη συμφωνία.

«Επικοινωνιακά ωστόσο υπήρξε ένα θέμα, πράγμα το οποίο προσπαθούμε να θεραπεύσουμε», κατέληξε ο κ. Κικίλιας κάνοντας λόγο για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της συμφωνίας, ενώ αναφερόμενος στο θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο χαρακτήρισε ως «σπέκουλα» τα όσα λέγονται.

«Απολύσεις στο Δημόσιο δεν θα γίνουν, θα υπάρξει όμως κινητικότητα, καθώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό να διορίζονται εγκάθετοι από την πίσω πόρτα», ήταν η απάντηση του  Β. Κικίλια.

Κλείνοντας και αναφερόμενος στα εσωκομματικά και τη διαφοροποίηση Μεϊμαράκη τόνισε πως η ΝΔ παραμένει ενωμένη «τρέφοντας μεγάλο σεβασμό σε πρώην προέδρους που έδωσαν μάχη για την παράταξη».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ