ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Έξαλλοι όσο και κατηγορηματικά αντίθετοι στο νέο σχέδιο συμβάσεων με τον Οργανισμό εμφανίζονται οι πράκτορες του ΟΠΑΠ της Θεσσαλίας και της Β. Ελλάδας, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν την Παρασκευή στο Επιμελητήριο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθούν από το νομικό σύμβουλο του Συλλόγου Λάρισας Α. Κούγια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Πρόκειται για αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις, οι οποίες μας κοινοποιήθηκαν με εξώδικο από τον ΟΠΑΠ, ενώ προβλέπουν δραματική μείωση των προμηθειών μας, με άγνωστη εξέλιξη από το 2021 και μετά, καθώς και δυνατότητα δημιουργίας παράλληλου δικτύου πρακτόρων, την ώρα που ο Οργανισμός έχει τη δυνατότητα λύσης της σύμβασης χωρίς καν αποζημίωση!», υπογράμμισαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων.

Σημειώνεται πως ήδη το νέο σχέδιο συμβάσεων απορρίφθηκε από τη Γ.Σ του κλάδου, ενώ εκκρεμεί και η εκδίκαση σχετικής προσφυγής στο ΣτΕ, όπου και ζητείται ακύρωση του κανονισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τοποθετήθηκε σχετικά το μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΟΠΑΠ κ. Θ. Αθανασιάδης, ενώ δυναμικό παρών έδωσαν εκπρόσωποι συλλόγων από τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική, την Πιερία, την Πέλλα, την Ημαθία και τις Σέρρες.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ert.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ