Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μια όμορφη εκδήλωση  διοργάνωσε ο σύλλογος  γυναικών περιοχής Συκουρίου για την παγκόσμια  ημέρα της γυναίκας  σε γνωστή ταβέρνα στην Όσσα.

Την εκδήλωση άνοιξε η νέα πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατερίνα Δρογκούλα που μίλησε  για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και ειδικά τον δήμαρχο κ.Κώστα Κολλάτο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση καθώς και τον ΔΟΠΑΠΕΠ που βρίσκονται  δίπλα και στηρίζουν τους συλλόγους έτσι ώστε να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Χαιρετισμό στη  εκδήλωση απηύθυνε και η κ. Μυροφόρα Νταφούλη.

Ο Κ. Κολλάτος

Ακολούθησε ο δήμαρχος ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε:

“Η γυναίκα τιμάται και γιορτάζεται κάθε μέρα όχι μόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει καθιερωθεί στη ιστορία μέσα από τους αγώνες τις ισότητας . Τιμάμε  καθημερινά την γυναίκα σύντροφο, την γυναίκα μητέρα, την γυναίκα φίλη, την γυναίκα συνεργάτη .Η προσφορά του συλλόγου γυναικών περιοχής Συκουρίου  είναι παρά πολύ μεγάλη είναι τεράστια και δίνει προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας. Στα πλαίσια τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων θα είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε την προσπάθεια που κανει ο σύλλογος σας .

Φιλοδοξούμε σε  σύντομα  διάστημα να εγκριθεί απο το ΕΣΠΑ το κέντρο κοινότητας  για το Δ.Τεμπών όπου σε συνεργασία όλων των φορέων και των συλλόγων καθώς και τον δραστήριο σύλλογο σας να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλο για το δήμο μας ,ετσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε πραγματικά τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη . Να ξέρετε οτι στο δήμο έχετε έναν πραγματικό φίλο . Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να είμαι απόψε εδώ μαζί σας”.

Το Δήμαρχο συνόδευε ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Νταφούλης και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ