ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ “ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ” ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ενα νέο περιστατικό απρόκλητης βίας σημειώθηκε χτες το βράδυ στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου από επισκέπτες – “ασθενείς” που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Οπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ. για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα αισθάνονται να απειλείται ακόμη και η σωματική τους ακεραιότητα και καλούνται να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες κάτω από ανεπίτρεπτες συνθήκες τρομοκρατίας καθώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, το Κ.Υ. λειτουργεί χωρίς υπηρεσία ασφάλειας – φύλαξης.

Το γεγονός ότι μέχρι τώρα καταγράφονται μόνο υλικές ζημιές και όχι σωματικές βλάβες των εφημερευόντων ή κάτι χειρότερο, είναι καθαρά θεμα τύχης…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com η διεύθυνση του Κ.Υ. και οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει από την  5η Υ.ΠΕ. να επιληφθεί του θέματος, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Σήμερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με νέο  έγγραφο που απέστειλαν στην 5η Υ.ΠΕ ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να  διαφυλαχθεί  η ομαλή λειτουργία του Κ.Υ. και η ασφάλεια του  προσωπικού του.

Ας σπεύσουν οι αρμόδιοι να δώσουν λύση για να μην θρηνήσουμε θύματα…

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com