600 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Ποδηλατικοί αγώνες με τίτλο «Ο γύρος της Λάρισας» που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Δήμοι Τεμπών και Κιλελέρ  με διαδρομή Συκούριο, Ελευθέριο, Ομορφοχώρι, Συκούριο.

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τους 600 η διοργάνωση είχε  διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου – ατομικής χρονομέτρησης – αντοχής – στις κατηγορίες Μάστερς, Ανδρών, Παίδων, Γυναικών, Κορασίδων, Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα και Open.

Στην τελετή λήξης  πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών απο τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό ,τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο ,τον αντιδήμαρχο κ.Κώστα Νταφούλη ,τον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρο Ζάρρα ,τον πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιο Καλότυχο καθώς και απο τον διοικητή του Α.Τ Περιφέρεια Λάρισας  κ.Αστέριο Μπαρακόπουλο και της διοίκηση του συλλόγου .

Διοργανωτής του όλου εγχειρήματος καθώς και ψυχή του αγώνα ο πρόεδρος του ποδηλατικού συλλόγου Λάρισας κ.  Σάββας Τσοπούρογλου καθώς και εθελοντές του συλλόγου .

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com