ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, πιστό στις αρχές του Διεθνισμού και της Αλληλεγγύης στους εργάτες και τους λαούς όλου του κόσμου που υποφέρουν από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και την ταξική εκμετάλλευση, βρίσκεται σταθερά αλληλέγγυο στο πλευρό του Παλαιστινιακού Λαού εδώ και χρόνια, στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων.

Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα ΠΑΜΕ και της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, για εκδήλωση της αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, οργανώνει την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεών του, εκδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και ενημέρωσης της εργατικής τάξης της περιοχής μας, για τις επικίνδυνες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, την Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή, λόγω των συνεχών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και σχεδιασμών.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει και ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Toubassi.

“Ειδικότερα θέλουμε να αναδείξουμε την ανάγκη ενδυνάμωσης της Αλληλεγγύης στον ηρωικό αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, λόγω των γενικότερων εξελίξεων, αλλά και της κλιμάκωσης της ισραηλινής επιθετικότητας, που με την στήριξη ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε, στερεί το δικαίωμα των Παλαιστίνιων να ζουν ελεύθεροι στη δική τους Πατρίδα. 

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη στον Λαό της Παλαιστίνης.Ο Ιμπεριαλισμός Δεν Είναι Ανίκητος – Οι Λαοί Θα Νικήσουν”, αναφέρει η διοίκηση του ΕΚΛ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ