ΔΡΟΜΟΣ – ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΥΓΑΡΙΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών”

Πλήθος φωτογραφιών δέχτηκε η «Δράση Πολιτών» από κατοίκους της Λυγαριάς , οι οποίοι καθημερινά διέρχονται από ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου που οδηγεί στο χωριό τους.

Ακριβώς πάνω από τις πηγές, στο ύψος του παλιού αντλιοστασίου από το οποίο υδρεύονταν το Αργυροπούλι, υπάρχει μια στροφή – λαιμητόμος, που λόγω της επικινδυνότητάς της έχει γίνει καθημερινός εφιάλτης για τους μετακινούμενους κατοίκους του χωριού.

Ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών», κ. Στέλιος Ροντούλης, μετά από επιτόπιο έλεγχο, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση – επισήμανση:

«Κατά το παρελθόν, στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, συνέβησαν αρκετά οδυνηρά ατυχήματα. Η στροφή, λόγω περιορισμένου χώρου και προβληματικής ορατότητας, εγκυμονεί ορατούς κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, κίνδυνοι που πολλαπλασιάζονται ιδιαίτερα κατά την περίοδο που οι αγρότες της περιοχής συλλέγουν και εμπορεύονται τα παραγόμενα προϊόντα τους.

Η προβληματική κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου πρέπει να οδηγήσει σε εγρήγορση τη δημοτική αρχή, πριν θρηνήσουμε θύματα. Η πρόληψη ατυχημάτων – δυστυχημάτων είναι καθήκον και επιτακτική ανάγκη οποιουδήποτε ασκεί διοίκηση, ιδιαίτερα όταν οι προειδοποιήσεις είναι συνεχείς και έντονες.

Καλούμε, λοιπόν, τη δημοτική αρχή να μην ολιγωρήσει, αλλά να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά, με τις δέουσες εργασίες στο χώρο, έτσι ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα το Δήμο Τυρνάβου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ