ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ «MISERY» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το αριστούργημα του S. King «Misery» συνεχίζει στη Λάρισα, στη θεατρική σκηνή του  STAGE, με τις τελευταίες παραστάσεις να δίνονται την Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη 19, 20 και 21 Μαρτίου 2017, στις 9 το βράδυ, σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη, μακιγιάζ Παρασκευής Μπασιούκα, φωτογραφίες Φώτη Νατσιούλη, οργάνωση επικοινωνίας Αργύρη Γιουρούκη,

ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Δώρα Παπαδούλη και πρωταγωνιστές οι : Χρυσούλα Χρήστου και Δημήτρης Φωτίου.

Το «Misery» και η «Λάμψη» θεωρούνται τα πιο άρτια και τα πιο αυτοβιογραφικά, από τα 45 μυθιστορήματα, του αναγνωρισμένου παγκοσμίως μετρ του τρόμου και της φαντασίας S. King κι έγινε μπεστ σέλερ σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, ενώ θεωρήθηκε από τους κριτικούς, ως το έργο που ο συγγραφέας μπαίνει βαθύτερα στο λαβύρινθο της ανθρώπινης ψυχής. Η κινηματογραφική του μεταφορά γνώρισε τεράστια επιτυχία, χαρίζοντας στην Κάθυ Μπέιτς, το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου το 1991. Ένα χρόνο μετά μεταφέρθηκε στο θέατρο, από το βετεράνο Σάιμον Μουρ και ανέβηκε στο Λονδίνο.

Σ’ ένα απομονωμένο αγροτόσπιτο του Κολοράντο, η σαραντάχρονη, ψυχοπαθής Άννι Γουίλκς φυλακίζει τον αγαπημένο της συγγραφέα, Πωλ Σέλντον, ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Καθηλωμένος στο κρεβάτι, χωρίς να μπορεί να κουνήσει το κάτω μέρος του σώματός του, ο πολυβραβευμένος Πωλ πέφτει στα δίχτυα της ανισόρροπης Άννι, η οποία έχει εμμονή με την Misery, αγαπημένη ηρωίδα των επιτυχημένων βιβλίων του Πωλ.

Η ζωή της Άννι κινείται γύρω από τις περιπέτειες της Misery και μη μπορώντας να δεχτεί τον αιφνίδιο θάνατό της από τον συγγραφέα της, αποφασίζει να πιέσει τον Πωλ να αλλάξει το τέλος του βιβλίου. Η Misery πρέπει να ζήσει, ακόμη και αν ο δημιουργός της δε συμφωνεί. Η ψυχοπαθής Άννι δηλώνει εξαρχής τις προθέσεις της και θα φτάσει μέχρι τέλους, προκειμένου ο Πωλ να χαρίσει τη ζωή στην αγαπημένη ηρωίδα.