ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Σε ένα παιχνίδι «μονόδρομο» και στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL η ΑΕΛ επικράτησε του Παναιτωλικού στην έδρα της με 1-0, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Πιο αποφασισμένοι οι «βυσσινί» και σε ένα παιχνίδι που βασίστηκε στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες, απείλησαν με στημένες μπάλες, ενώ στο 35’ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ναζλίδης εκτέλεσε απευθείας  φάουλ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Αβράαμ ο οποίος επιχείρησε ψαλιδάκι, με τη μπάλα να καταλήγει στο Φάρκας και τον αμυντικό της ΑΕΛ να σουτάρει απευθείας γράφοντας το 1-0!

Εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΛ να ψάχνει το γκολ για να «κλειδώσει» το ματς, ενώ στο 71’ η μπάλα έφτασε στον Ντέλετιτς ο οποίος ζύγισε το πόδι του πιάνοντας το σουτ, βλέποντας όμως τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι αμυντικοί απομάκρυναν και την προσπάθεια του Ναζλίδη!

Στο 74’ ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει, όταν ο Ξενοδόχοβ δεν απομάκρυνε σωστά, με τον Κόντορ σαν «από μηχανής θεός» να σταματά πάνω στη γραμμή το γυριστό σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 80’ το ARENA «πάγωσε» εκ νέου όταν μετά από προσπάθεια του Πάουλο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και οι καρδιές επέστρεψαν στη θέση τους!

Το παιχνίδι από κει και πέρα κύλισε δίχως δυσάρεστα απρόοπτα, με τους «βυσσινί» να πανηγυρίζουν στο τέλος μια σπουδαία νίκη!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88’ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81’ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (65’ Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58’ Γιαννιώτης), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Λόπες (75’ Μουνιός), Ρόσα (68’ Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ