Ο #1 ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ/Η, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η αστρολογία σας λέει ακριβώς τι είναι αυτό που προσελκύει τους ανθρώπους σε σας, με βάση το ζώδιο σας.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να κάνετε τη ζωή συναρπαστική, διασκεδαστική και περιπετειώδη. Οι άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί σας και τους αρέσετε. Είστε τολμηροί, καινοτόμοι, και παρασύρετε τους ανθρώπους με τη σφοδρή επιθυμία σας για ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δύναμη και η επιτυχία σε κάθε τι που προσπαθείτε να κάνετε σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Κινείτε το ενδιαφέρον των ανθρώπων με τον  αισθησιασμό σας και την αγάπη για την ομορφιά. Είστε το πλήρες πακέτο με έναν αέρα μυστηρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποτέ δεν είστε βαρετοί και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ακόμα και τη πιο βαρετή εκδήλωση, διασκεδαστική. Μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ενθουσιασμένοι και ζωντανοί και αυτό τους γοητεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε το πιο τρυφερό, συμπονετικό άτομο στη γη και οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μπορούν να σας εμπιστευθούν με τα βαθύτερα μυστικά και συναισθήματά τους. Μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους και τον κόσμο γενικότερα.

ΛΕΩΝ

Είστε ένα λαμπρό αστέρι, και οι άνθρωποι έλκονται από εσάς. Τα πάντα σε εσάς είναι ελκυστικά – από την τέλεια εμφάνισή σας μέχρι την εξωστρεφή και αγαπησιάρικη προσωπικότητα σας. Έχετε τα πάντα και όλοι το ξέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν αγαπάτε κάποιον, τον αγαπάτε με όλη την καρδιά σας και είναι η πίστη και η αξιοπιστία που σας κάνουν απίστευτα ελκυστικούς. Αποστολή σας είναι να διορθώνετε ό, τι χρειάζεται διόρθωμα, ενώ  η αποφασιστικότητα και η εστίασή σας είναι παράξενα ελκυστικά.

ΖΥΓΟΣ

Οι άνθρωποι προσελκύονται σε σας επειδή είστε γεμάτοι γοητεία και χάρισμα, ενώ ταυτόχρονα είστε πολύ ψύχραιμοι και αρμονικοί. Μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ευτυχείς και χαλαροί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά που είναι εξαιρετικά ελκυστικά. Κάνετε  ό,τι θέλετε και δεν υποχωρείτε σε πιέσεις που δέχεστε. Βάζετε στόχους και εργάζεστε μεθοδικά για να τους πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο αυθορμητισμός και το χιούμορ σας είναι πολύ ελκυστικά. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να περιμένουν από εσάς και είναι, ως επί το πλείστον, μια ευχάριστη έκπληξη. Μπορείτε να πάρετε μια συνηθισμένη μέρα και να τη μετατρέψετε σε κάτι μαγικό και συναρπαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άνθρωποι έλκονται από την ήρεμη εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό σας. Μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς και ότι είστε εκεί για να τους πιάσετε όταν πέφτουν. Δεν είστε ματαιόδοξοι ή υπερφίαλοι, απλά έχετε αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι σας βρίσκουν ελκυστικούς, λόγω της μοναδικότητας και του κοφτερού μυαλού σας. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ακολουθείτε τους κοινωνικούς κανόνες. Είστε μοναδικοί, και γοητεύετε τους ανθρώπους με τη μοναδικότητα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι δύσκολο να σας αντισταθεί κάποιος λόγω του αισθησιασμού σας και της αγαπησιάρικης και δημιουργικής φύσης σας. Είστε ένας ποιητής, ένας καλλιτέχνης, και αυτοί που μιλάτε για αγάπη και αφοσίωση. Όταν αγαπάτε, αγαπάτε άνευ όρων. Ποιος  δεν θα το ήθελε αυτό;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ