ΚΛΟΠΗ ΙΧ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ…

Μια παράξενη υπόθεση κλοπής ΙΧ επιβατηγού χθες το βράδυ στον Αμπελώνα απασχολεί το Α.Τ. Τυρνάβου, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν αποκλείεται να συνδέεται με κλοπή πινακίδων από ΙΧ στον Τύρναβο αλλά και με κλοπή χρημάτων από επιχείρηση στο Μακρυχώρι.

Ολα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν άγνωστοι προς το παρόν δράστες, διέρρηξαν σπίτι στον Αμπελώνα από όπου πήραν τα κλειδιά του ΙΧ μάρκας TOYOTA yaris και έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Λίγο αργότερα όταν ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε την κλοπή κλειδιών και αυτοκινήτου ενημέρωσε την αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό αυτοκινήτου και δραστών.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα χθες το βράδυ στο Μακρυχώρι κοντά σε μία επιχείρηση στην οποία καταγγέλθηκε κλοπή χρηματικού ποσού περίπου 23.000€ αλλά και των καταγραφικών μέσων που υπήρχαν στην επιχείρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την κλοπή του ΙΧ στον Αμπελώνα σημειώθηκε κλοπή πινακίδων από ΙΧ στον Τύρναβο με τους αστυνομικούς να προβληματίζονται για τα δύο συμβάντα, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να σχετίζονται οι δύο κλοπές σε Τύρναβο και Αμπελώνα αλλά και η κλοπή στο Μακρυχώρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ