“ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ…

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο έκτος πρόεδρος των ΗΠΑ που τίμησε την εθνική επέτειο της Ελλάδας, την 25η Μαρτίου, διοργανώνοντας το βράδυ της Παρασκευής εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, στην οποία υπόγραψε και επέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριος Διακήρυξη με την οποία ανακηρύσσει την 25η Μαρτίου 2017 «Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας: Εθνική Ημέρα εορτασμού της ελληνικής και της αμερικανικής Δημοκρατίας».

Περισσότερα από 400 άτομα συμμετείχαν στον φετινό 30ό εορτασμό της Ημέρας Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Πλην του προέδρου Τραμπ συμμετείχαν, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ο Ελληνοαμερικανός προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους και οι δύο ομογενείς σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου, Τζορτζ Τζιτζίκος και Τζορτζ Σηφάκης. Ο υπουργός Αμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος και ο πρέσβης στην Ουάσιγκτον Χάρης Λαλάκος εκπροσώπησαν την Ελλάδα, ενώ την Κύπρο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο πρέσβης Λεωνίδας Παντελίδης.

Με τα λόγια «αγαπώ τους Έλληνες», ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος Τραμπ, υπενθυμίζοντας ότι είναι από τη Νέα Υόρκη και όπου πηγαίνει βλέπει Έλληνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ & ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ