ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

«Η επέτειος της 25ης Μαρτίου, πιο επίκαιρη από ποτέ, στέλνει μήνυμα εθνικής ενότητας και  ανάτασης, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν λαός και πολιτική ηγεσία μονιασμένοι, δίνουν από κοινού μάχες  σε έναν δρόμο,  που ορίζεται από τα δικά μας χέρια.»

Αυτά επισημαίνει   ο Αν. Τομεάρχης Παιδείας  Έρευνας και Θρησκευμάτων  της Ν.Δ., βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας , στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Λαρισαίος  πολιτικός  τονίζει πως: «Η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου δεν αποτελεί απλά ένα ορόσημο για την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή ιστορία. Δεν αποτελεί απλά και μόνο έναν σταθμό στην μακραίωνη πορεία του ανθρώπου για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία. Αποτελεί έναν οδοδείκτη για το μέλλον.

Ζούμε σε μια εποχή, που όλα αμφισβητούνται και οι δυνάμεις της μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού απειλούν την ενότητα ολόκληρης της ευρωπαϊκής ηπείρου, σε μια εποχή που αλλόφρονες θρησκευτικοί φονταμενταλιστές σπέρνουν τον τρόμο και λερώνουν με αίμα τα μονοπάτια των ευρωπαϊκών χωρών.

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου αναδεικνύει τα ιδανικά που διαχρονικά χαρακτηρίζουν το έθνος μας, κρατώντας  ζωντανές πατρίδα και ορθοδοξία, ιδανικά απελευθέρωσης από όλα αυτά που συνεχίζουν να απειλούν την εθνική μας ταυτότητα.

Τιμούμε όλους αυτούς που στην μακραίωνη ιστορία του τόπου μας αγωνίστηκαν μέχρις εσχάτων με πίστη στο ιδανικό της ελευθερίας. Αναλογιζόμενοι τη θυσία τους, παραδειγματιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.»

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες» καταλήγει στο μήνυμα του ο κ. Χρήστος Κέλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ