ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Και θεατρικές ανησυχίες από τη «ΝΙΚΗ» Λάρισας

Πλημμύρισε χορό, μουσικές και παιδικά χαμόγελα την Κυριακή το κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης, με εκατοντάδες παιδιά να προσφέρουν ένα απίστευτο θέαμα στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής, που διοργανώθηκε και φέτος με πρωτοβουλία του Γ.Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πάνω από 600 παιδιά φυτωρίων και αγωνιστικών τμημάτων 12 συλλόγων και σχολών από ολόκληρη την Ελλάδα πρόσφεραν μοναδικές στιγμές στους χιλιάδες φιλάθλους της ρυθμικής γυμναστικής που αγκάλιασαν μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό για την πόλη.

Φανερά ενθουσιασμένοι οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους συμμετέχοντες, τον κόσμο, τους χορηγούς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας που στήριξαν για 2η  συνεχή χρονιά τη σπουδαία προσπάθεια.

ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ»

Την ίδια ώρα δεν έχουν τέλος οι… ανησυχίες του Γ.Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας, καθώς λιλιπούτειες αθλήτριές του θα «ντύσουν» με το δικό τους μοναδικό τρόπο με ρυθμό το νέο βιβλίο της Λ. Τσακίρη «Σεβαστιανός ο Φοβερός».

Η παράσταση-αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου θα ανέβει στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας το Σάββατο 1η Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, σε μια συνδιοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών του νομού.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ