ΦΙΛΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΚΝΤ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 3η φιλική αγωνιστική ημερίδα Ταεκβοντο από την σχολή Taekwondo Αμπελώνα ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’ και τον Δήμο Τυρνάβου στο κλειστό γυμναστήριο Αμπελώνα.

Με την συμμετοχή 27 σωματείων απο την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με 600 αθλητές και αθλήτριες και πάνω από 3000 επισκέπτες, συνοδοί Γονείς και φίλοι του αθλήματος Ταεκβοντό, που κατέκλυσαν το Κλειστό γυμναστήριο Αμπελώνα για την πρώτη γνωριμία των μικρών αθλητών και αθλητριών με το Ολυμπιακό Αγώνισμα του Ταεκβοντό.

Ο ΑΟ Ταεκβοντό Αμπελώνα ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’, ως Διοργανωτής της εκδήλωσης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και παράγοντες, φρόντισε για αθλητές, φίλους και γονείς του αθλήματος να περάσουν μια υπέροχη και εποικοδομητική σε αγωνιστικές εμπειρίες ημέρα και όχι μόνο, γιατί με την συμμετοχή κλόουν και Facepaiting, όλοι οι μικροί αθλητές πέρασαν μια υπέροχη αθλητική ημέρα.

Το ΔΣ του Ομίλου ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Π. Σαρχώση, τον Αντιδήμαρχο Τυρνάβου – Αμπελώνα κ. Γ. Κουτσοδήμο, ειδικά τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού κ. Κ. Χρυσοβέργη που έκανε το παν για την τέλεση της εκδήλωσης και την Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αμπελώνα κ. Αν. Νταλαμπέκα που τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί τον πρωτεργάτη αυτής της εκδήλωσης τον δάσκαλο και προπονητή του ΑΟ Αμπελώνα “ΕΥ ΖΗΝ” κ. Χαρ. Ντόβα 6ο Dan, τους προπονητές κ.κ. Μιχ. Λάκη, Ν. Καρκατσέλα και Σ. Λάκη και φυσικά όλους τους Αθλητές και τους εθελοντές γονείς του ΑΟ Αμπελώνα ‘’ΕΥ ΖΗΝ’’, που βοήθησαν στην διεκπεραίωση της αγωνιστικής ημερίδας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ