ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «LET’S DO IT GREECE» Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Δήμος Τυρνάβου, δίνει  φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού και της συνεργασίας συμμετέχοντας στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση «Let’s Do It Greece» με σύνθημα: «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!»Με αφορμή τη συμμετοχή στη δράση η πρώην πρόεδρος του δ.σ. Ρούλα – Σουρλατζή Ζαχαράκη και ο Νίκος

ένας από τους πρώτους μαθητές που βοήθησε να αναπτυχθεί η όμορφη εθελοντική δράση του Let’s Do It Greece συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Θ. Παιδή ο οποίος τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε αυτή την πρώτη συμμετοχή στη δράση

Από το δήμο Τυρνάβου καλούνται όλοι οι πολίτες, φορείς και συλλογικότητες να συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική  δράση  που θα διοργανώσει την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

  • Καθαρισμός του χώρου στον Προφήτη Ηλεία μετά την λήξη των αγώνων στις 2 Απριλίου 2017 σε συνεργασία με τους διασώστες.
  • Εβδομάδα Εθελοντισμού στα Σχολεία: Το Υπουργείο Παιδείας για άλλη μία χρονιά, έδωσε έγκριση για τη διεξαγωγή «Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017» σε όλα τα σχολεία της χώρας, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Ο Δήμος Τυρνάβου θα συνδράμει με την αποκομιδή όλων των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών που θα συλλέξουν από όσα σχολεία συμμετάσχουν αυτήν την εβδομάδα στην δράση.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας θα είναι αρωγός σ΄ αυτή την προσπάθεια . Για κάθε βοήθεια επικοινωνήστε με τον Αντιδήμαρχο κ. Τσιόπα Χρήστο στο τηλ:6946733121  και με την κ. Γιοβρή Δώρα στο τηλ:6945500283.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ