Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ Α. ΠΑΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Ολλανδό Αντρέ Πάους ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΛ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο 52χρονος Ολλανδός θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε θα γίνει και η παρουσίασή του, ενώ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα κοουτσάρει ο Θ. Βουτυρίτσας.

Σημειώνεται πως με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ως αμυντικός ο Α. Πάους ασχολήθηκε με την προπονητική, ενώ στην καριέρα του πέρασε μεταξύ άλλων από την ολλανδική Φίτεσε, τη Βαλέτα της Μάλτας αλλά και την κυπριακή Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής από τις 3/4/2017 έως τις 30/6/2018 αναλαμβάνει ο Ολλανδός κ. Andre Paus.

Ο κ. Paus θα είναι στη Λάρισα από το Σάββατο 1/4/2017 και θα διαμείνει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή που θα επιλεγεί από τον κ. Βουτυρίτσα για τον αγώνα στις 2/4 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως με τον κ. Paus για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως τις 30/6/2020.

Την ποδοσφαιρική ομάδα θα κοουτσάρει μόνος ο κ. Βουτυρίτσας απέναντι στον ΠΑΟΚ και από τη Δευτέρα 3/4/2017 αναλαμβάνει ο κ. Paus.

Η παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα 3/4 σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί εντός των ημερών.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com