ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε νωρίτερα, στο νοσοκομείο Χίου ένας πρόσφυγας από την ΒΙΑΛ, που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί, στις 2 το μεσημέρι, καθώς και ένας αστυνομικός που έσπευσε να τον σώσει.

Ο ηλικίας 29 ετών πρόσφυγας από τη Συρία, έχει καθολικά εγκαύματα σε ποσοστό 85%! Επίσης, τραυματίσθηκε στα χέρια ένας αστυνομικός, ο οποίος έτρεξε για να σώσει τον πρόσφυγα και ο οποίος επίσης βρίσκεται στο νοσοκομείο Χίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τις νοσοκομειακές πηγές, ο αστυνομικός έχει εγκαύματα 3% στο πρόσωπο και 7% στα άκρα.

Στην ΒΙΑΛ πήγαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν στις 15:00 τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Χίου.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο πρόσφυγας από τη Συρία θα μεταφερθεί στην Αθήνα… Είναι πιθανόν να διακομισθεί και αστυνομικός στην Αθήνα, για την κατά το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού.

Ήδη, στο νοσοκομείο Χίου του παρέχεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια, ενώ έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΚΑΒ για την αεροδιακομιδή. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 29χρονος Σύρος έφτασε στη Χίο στις 22 Μαρτίου 2017.

Astraparis

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ