ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, καλεί οργανώσεις, κόμματα, συλλογικότητες και ανένταχτους αγωνιστές σε σύσκεψη την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 19.30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας (Λαπιθών 5),με στόχο τη διοργάνωση συλλαλητηρίου ενάντια στη νέα επιδρομή μέτρων.

Στο κάλεσμα αναφέρονται τα παρακάτω:

«Τις μέρες που διανύουμε, ζούμε από τη μία την άγριες διαθέσεις των ιμπεριαλιστών για νέο γύρο επίθεσης στα δικαιώματα του λαού μας και από την άλλη τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τάχα καλύτερες μέρες μετά το τέλος της αξιολόγησης.

Παρά την κυβερνητική προπαγάνδα, την προσπάθεια να γίνει το μαύρο άσπρο, είναι ξεκάθαρο ότι για μια ακόμη φορά οι κόκκινες γραμμές κατέρρευσαν και ο “έντιμος συμβιβασμός” προμηνύει νέα δυσβάστακτα μέτρα για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τη νεολαία. Νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα.

Με δύο λόγια η πολιτική των Μνημονίων, η ισοπέδωση κάθε κοινωνικής κατάκτησης, η εργασιακή βαρβαρότητα, η εξαθλίωση, συνεχίζουν ακάθεκτες. Και δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Απαίτηση των καιρών, να σημάνει συναγερμός να βγει στο προσκήνιο το εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, υπερασπίζοντας και διεκδικώντας τα δικαιώματά του, για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, οργανώσεις, κόμματα, συλλογικότητες και ανένταχτους αγωνιστές σε σύσκεψη την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 19.30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας (Λαπιθών 5). Με στόχο τη διοργάνωση συλλαλητηρίου ενάντια στη νέα επιδρομή μέτρων αλλά και συνολικότερα στις πολιτικές της κυβέρνησης με τις επιταγές της ΕΕ και του ΔΝΤ. Για να συμβάλλουμε στην οικοδόμηση όρων αντίστασης και ανάπτυξης των αγώνων, που θα σταματήσουν τη λαίλαπα που έρχεται και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την ανατροπή της επίθεσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ