ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Ο Δήμος Τυρνάβου συμμετέχει στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece» με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!» και καλεί όλους τους πολίτες, φορείς και συλλογικότητες να συμμετάσχουν ενεργά στην εθελοντική δράση που διοργανώνει την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 με τον καθαρισμό της περιοχής του Προφήτη Ηλία Τυρνάβου,

μετά το τέλος των αγώνων downhill που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή. Αρωγός στην προσπάθεια είναι η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου.

Επιπλέον στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017 πουμε έγκριση του Υπουργείου Παιδείας υλοποιείται και φέτος σε όλα τα σχολεία της χώρας με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης στις 2 Απριλίου τα σχολεία του Δήμου Τυρνάβου δραστηριοποιούνται και συμμετέχουν.

Έτσι την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου καθαρίζει το πάρκο της Τούμπας στον Τύρναβο.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου καθαρίζει το ανάχωμα στον Τύρναβο και το πάρκο του Αγ. Παντελεήμονα, το οποίο και έχουν «υιοθετήσει».

Το 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου καθαρίζει το χώρο του Προφήτη Ηλία.

Το Γυμνάσιο Αργυροπουλίου καθαρίζει το χώρο της περιοχής «Μάτι» Αργυροπουλείου για το οποίο έχουν και περιβαλλοντικό πρόγραμμα.

Το 1ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Αμπελώνα καθαρίζουντις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμπελώνα και τον αύλειο χώρο τους.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα καθαρίζει το πάρκο δίπλα από το σχολείο, το οποίο και έχουν «υιοθετήσει».

Με δράσεις καθαρισμού θα συμμετέχει και το Γυμνάσιο Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ