ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε συνέχεια της πανθεσσαλικής συνάντησης κινημάτων κατά των πλειστηριασμών που έλαβε χώρα αρχές Μαρτίου, με την συμμετοχή του πανελλαδικού κινήματος «Δεν Πληρώνω», καλούνται σε συνάντηση την Τρίτη 4 Απρίλη, στις 20:30, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μετροπόλ, όλοι οι πολίτες της Λάρισας, κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες,

οργανώσεις, σωματεία, ο δικηγορικός σύλλογος, προκειμένου να συντονιστούν, να προγραμματίσουν δράσεις, να εμπλέξουν συλλόγους και φορείς ώστε να μπλοκάρουν διαδικασίες κατασχέσεων και πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας και να ματαιώσουν κάθε νομική ρύθμιση αρπαγής σπιτιών.

Οι έχοντες την πρωτοβουλία αναφέρουν στο κάλεσμά τους και τα εξής:

“Στο ειρηνοδικείο Λάρισας υπάρχουν πολλές υποθέσεις πλειστηριασμών που αφορούν την πρώτη κατοικία, λαϊκή περιουσία και αγροτική γη. Δεν θα επιτρέψουμε να παραδοθούν σπίτια και περιούσιες υπερχρεωμένων νοικοκυριών και κατεστραμμένων από τις μνημονιακές πολιτικές μικρομεσαίων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών, στα χέρια των τραπεζών.

Θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο ώστε να αποτρέψουμε την αρπαγή, από τους τραπεζίτες και το μνημονιακό κράτος, σπιτιών, οικοπέδων, χωραφιών, καταστημάτων, υπερχρεωμένων νοικοκυριών και κατεστραμμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων”.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ