ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΣΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ Δ.Σ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάρκου, αλλά και από αναρτήσεις σε διαδικτυακά sites, τα όσα εξυβριστικά και συκοφαντικά ανέφεραν ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Τσαγκάλης αλλά και ο γενικός γραμματέας Νάκας ενώπιον 53 μελών του ερασιτέχνη, συμπεριλαμβανομένων των μελών της διοικήσεως,

στη γενική συνέλευση που επιτέλους συνεκλήθη, μετά από δύο αναβολές λόγω ελλείψεως απαρτίας, με προφανή σκοπό την τροποποίηση του καταστατικού της ερασιτεχνικής, αλλά με κύριο στόχο να επιτευχθεί μια προσέλευση πολλών εκατοντάδων προσώπων (600 μέλη συγκεντρώθηκαν στις εκλογές ανάδειξης του κ. Πλεξίδα ως μεγαλομετόχου το καλοκαίρι του 2014) για να προκληθεί ο κ. Αλέξης Κούγιας σε μία ακόμα αντιπαράθεση μαζί τους, εξαιτίας των όσων υβριστικών και συκοφαντικών θα ακούγονταν, όπως και πράγματι έγινε.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και ο κ. Αλέξης Κούγιας δεν έχουμε σκοπό να ακολουθήσουμε τους Τσαγκάλη – Νάκα και τη μικρή αυτή παρέα του μπάσκετ της ΑΕΛ στον ολισθηρό δρόμο που διάλεξαν, παραμένοντες απόλυτα προσηλωμένοι στην προτροπή του Δημάρχου Λαρισαίων να μην απαντάμε στις προκλήσεις, αλλά δυστυχώς γι αυτούς τους αμετανόητους ανθρώπους την απάντηση την έδωσαν τα ίδια τα μέλη της ΑΕΛ, με την αδιαφορία τους να προσέλθουν σε αυτές τις 3 γενικές συνελεύσεις, με αποτέλεσμα το ακροατήριο να περίορίζεται σε κάποιους συγγενείς και φίλους της διοικήσεως και σε κάποια λίγα υγιά μέλη της ερασιτεχνικής, τα οποία και αντέδρασαν.

Για όσες εξυβρίσεις και συκοφαντίες εκστομίστηκαν και αναπαρήχθησαν από κάποια επιλεκτικά ΜΜΕ (ήταν εκεί και οι γνωστοί δύο δημοσιογράφοι) το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και ο κ. Κούγιας θα πράξουν τα νόμιμα, τόσο εναντίον αυτών που τις εκστόμισαν, όσο και εναντίον όσων τις αναπαρήγαγαν.

Η συγγνώμη του Νάκα προς τον κ. Μάρκου ότι κατάλαβε λάθος κάποια πράγματα στις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών θα είχε σημασία αν γινόταν ενώπιον της συνελεύσεως και όχι μετά το πέρας αυτής ιδιαιτέρως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ