ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συνελήφθησαν χθες (01-04-2017) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 59χρονος Τυρναβίτης και ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητείται ακόμη ένας ο 57χρονος αδελφός του 59χρονου, διότι σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας χθες το μεσημέρι ο 59χρονος,

για οικονομικής φύσης διαφορές, εξύβρισε, απείλησε και προξένησε απλή σωματική βλάβη στον 45χρονο, ενώ επιπλέον αφαίρεσε από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο και ιδιοποιήθηκε παράνομα διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία που του είχε παραχωρήσει προς χρήση ο 45χρονος.

Στη συνέχεια, ο 57χρονος αδερφός του 59χρονου απείλησε και προξένησε απλή σωματική βλάβη στον 19χρονογιο του 45χρονου, χτυπώντας τον με τα χέρια του στο σώμα του, ενώ αργότερα τα δύο αδέλφια προκάλεσαν πυρκαγιά σε πρέσα μπετόν, ιδιοκτησίας του 45χρονουΑλβανού, με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 59χρονος Τυρναβίτης, υπέβαλλε έγκληση σε βάρος του 45χρονου για απειλή και ψευδή καταμήνυση, ενώ σήμερα και οι δύο θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Ο 45χρονος χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της κράτησής του αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ