ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Πριν από δύο μήνες περίπου ο Δήμος Κιλελέρ προμηθεύτηκε από την Εταιρεία Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών κάδο ανακύκλωσης. Ο κάδος είναι τοποθετημένος στο χώρο των αποθηκών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας στην οδό Αγίων Αναργύρων.

Ο αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας Σωτήρης Σωτηρίου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου και ο προϊστάμενος καθαριότητας του Δήμου Αχιλλέας Πουρνάρας δήλωσαν ότι οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές συμβάλλοντας έτσι στο περιορισμό της αυθαίρετης εναπόθεσής τους, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον.

Μπορούν να μεταφέρουν οι ίδιοι τις συσκευές στον κάδο, όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση, ή η υπηρεσία καθαριότητας θα μεταφέρει τις ηλεκτρικές συσκευές στο χώρο εναπόθεσης ύστερα από συνεννόηση με τους πολίτες. Η όλη διαδικασία δεν θα έχει κανένα κόστος, θα επιφέρει μάλιστα και κάποια έσοδα. Στο μέλλον προβλέπεται να τοποθετούν και άλλοι κάδοι σε άλλα σημεία του Δήμου. Ήδη ο Δήμος Κιλελέρ ξεκίνησε την ανακύκλωση των ηλεκτρικών του συσκευών.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία είναι: 2413507243 και 6940442020

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ