ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε εχθές η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς της Νέας Δημοκρατίας, υπό την αιγίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, με κεντρικό προσκεκλημένο και ομιλητή, τον Γεν.Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Κώστα Τσιάρα.

Ο Κώστας Τσιάρας στην ομιλία του επεσήμανε ,ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένας πολιτικός φορέας πρωτοπόρος και εξωστρεφής και με την ιδεολογία της, ο οποία έχει επικρατήσει παντού, είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, προκειμένου να βγει η χώρα από το μνημόνιο και να μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί αξιόπιστη κυβερνητική λύση και μπορεί να προσφέρει διέξοδο στα αδιέξοδα, που έχει δημιουργήσει στη χώρα η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ..

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, οι Βουλευτές Λάρισας της Ν.Δ.  κ.κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ.Χρήστος Καπετάνος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς κ.Χρήστος Χατζησαλάτας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας Αγοραστός, και το Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ.Ελένη Αξιόγλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και επισήμων.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών σε ολόκληρο το Νομό και μέσα στον Απρίλιο προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ