ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 104

Ανοιξιάτικη και αγγελοκρουσμένη μη σου πω η εκπομπή ακροατή μου πολυμήχανε και ενίοτε και μπερδεμένε, τήρησε στάση αναμονής πριν πάρει αμπάριζα ακολουθώντας τον ρουν των γεγονότων!

Τον ασυμμάζευτο που λες ο ρους και στο πλαίσιο αξιολόγησης του γεγονότου καταλήξαμε στα εξής… δύο: τη μεταγραφή Μπαργιώτα στο χωριό μας που έφερε στα «μετάλλια» το ΠΑΣΟΚ ως 3ο κόμμα και τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια της ανήσυχης περί της κλιματικής αλλαγής της Καραϊβικής Ντόρας που επαναπατρίσθηκαν.

Και ξεκινώ από το πιο σοβαρό, ήτοι τα επαναπατρισθέντα ντόλαρς του γόνου της γνωστής οικογενείας που ετοιμάζεται να μας ξανασώσει, καταγγέλλοντας φυσικά τη στάση της κυβέρνησης!

Το δηλώνω δε έχοντας σώας τας φρένας και με πλήρη συνείδηση: “Κύριοι θα έπρεπε να ντρέπεστε!”, που ζώντας στον επίγειο παράδεισο του Ελλαδιστάν όχι απλά δεν ασπασθήκατε τις εύλογες ανησυχίες της Ντόρας για την κλιματική αλλαγή στη… γείτονα χώρα Καραϊβική που θα έλεγε και η Άντζελα αν τη ρωτούσαν, που ακόμα απορώ πως τους ξέφυγε, μα σπεύσατε να διακόψετε βιαίως έργο που σήμερα αύριο θα ξεκινούσε, αφού τα «θεμέλια» μπήκαν επί υπουργίας της το ’08 αν δε λαθεύω!

Τώρα θα μου πείτε οι κακοπροαίρετοι κοντά 10 χρόνια και ακόμη να υλοποιηθούν τα προγράμματα, δικαίως και αναφωνήσαμε «τα λεφτά μας πίσω». Διαφωνώ, διότι έγκυρες πηγές της εκπομπής παίρνουν όρκο πως η καθυστέρηση οφείλεται στους έντονους προβληματισμούς που εκφράσθηκαν για την κατανομή των κονδυλίων μετά τον εντοπισμό «μέλιουρα» ή και «μουχρίτσας», θα σας γελάσω και δεν τολμώ, στα αρκουδοπούρναρα της Ζουαζιλάνδης!

Να μου το θυμηθείτε, θα το βρούμε μπροστά μας το «έγκλημα» που διαπράξαμε εναντίον της φίλης χώρας (το ξαναγράφω για να προλάβω την Άντζελα), εκτός και αν σε ένδειξη μεταμέλειας χρηματοδοτήσουμε άλλη μελέτη, για «κουτόχορτο» που φύεται στη Μπανανία και κινδυνεύει με αφανισμό εξαιτίας της υπερκατανάλωσής του στην Ελλάδα.

Πάμε τώρα και στο δεύτερο γεγονότο, βλέπε μεταγραφή του γιατρού στους «πράσινους» ήλιους και τα λιβάδια του σοσιαλισμού.

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε ψηφοφόρε μου, μα «άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει ποντίκια» που είπε και ο Μάο και επικαλέστηκε ο πρώην πλέον «Ποταμίσιος» Κ. Μπαργιώτας.

Του γιατρού η δήλωση και κυριολεκτώ, την ώρα μάλιστα που συμπούρμπουλο το φατσοβιβλίο πήρε φωτιά με την «αποστασία» και το μέχρι πρότινος «Ποτάμι» του συναδέλφου Στ. Θεοδωράκη το πάει ντουγρού να μετεξελιχθεί σε ρυάκι, ενώ η Φώφη μπήκε στα βουλευτικά «μετάλλια» ως 3ο κόμμα συγκεντρώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 19 βουλευτάδες!

Αν περιμένετε περαιτέρω ανάλυση γελαστήκατε, διότι κατά τον ρουν των γεγονότων η εκπομπή και η επιστήμη σηκώνουν τα χέρια ψηλά, προτείνοντας απλώς μεταγραφική περίοδο και στην πολιτική ζωή του τόπου, για να μην πέφτουμε κάθε τόσο σε συγχύσεις από μετακινήσεις και μεταγραφές!

Κλείνοντας άλλη μια βαθιά πολιτική εκπομπή και αφού σας επισημάνω πως ερωτήσεις και κυρίως αντιρρήσεις στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου ΔΕΝ θα δεχθώ, πάμε τραγούδι.

Εξαιρετικά αφιερωμένο στη μοναδικά «συλλεκτική» φίλη που αντάμωσα ως εργαζόμενη τραπέζης με αναρχικές ανησυχίες ακούμε φρέσκο Σωκράτη Μάλαμα, λες και κατευθείαν από τις όχθες του Μισισιπή!

Στα πλατό της εκπομπής ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του «ΤΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ» και καλή μας ακρόαση…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ