ΔΥΟ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού έδρα του παλαιστικού Συλλόγου “Καράγιαννης” φιλοξενήθηκε το Σάββατο 1 Απρίλιου η Α προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης παμπαίδων Α και Β.

Εκεί ο Αχιλλέας Τυρνάβου συμμετείχε με δύο παλαιστές.

Πιο συγκεκριμένα ο Χασαμπαλιώτης Εμμανουήλ κατέλαβε την 1 θέση στη κατηγορία παμπαίδων Β (2004-2005) 73κ, κάνοντας 4 άνετες νίκες με πτώση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η υπεροχή του έναντι των αντιπάλων του,ήταν τόσο μεγάλη που χρειάζονταν λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα για να κατακτήσει την νίκη.Μετά από αυτη την εμφάνιση, έστειλε μηνύματα για την τελική φάση που θα γίνει 6-7 Μαΐου στην Καλαμάτα.

Επίσης ο Ντέλλας Βασίλης κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία παμπαίδων Α (2002-2003) 73κ.

Ο παλαιστής του Τυρνάβου έκανε στην αρχή δυο άνετες νίκες και στην συνέχεια, μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, έδωσε τον τρίτο αγώνα. Με ένα αθλητή απο την Κομοτηνή που λόγο κληρώσεις και απόσυρσης του πρώτου του αντιπάλου έκανε ουσιαστικά τον πρώτο αγώνα του.

Εκεί ο Βασίλης δεν κατάφερε να κερδίσει, λόγου κόπωσης. Στην συνέχεια έκανε άλλη μια νίκη και κατέκτησε την 3 θέση που οδηγεί στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Καλαμάτα, που θα βρίσκονται οι 8 καλύτεροι  στην κάθε κατηγορία.

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Λάκης Ιωάννης και ο γυμναστής κ. Χασαμπαλιώτης Δημήτριος συγχαίρουν τους αθλητές για την επιτυχία τους και συνεχίζουν την προετοιμασία των αθλητών για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στη Καλαμάτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ