ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε ένα εφιαλτικό για την πρεμιέρα του Α. Πάους απόγευμα και υπό τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων η ΑΕΛ κατώτερη των περιστάσεων ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στο ARENA με σκορ 1-4, μπαίνοντας σε περιπέτειες και λόγω προγράμματος αλλά και αφήνοντας ελπίδες στους διώκτες της στη μάχη της παραμονής.

Οι «βυσσινί» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 15’, όταν ο Μανιάς με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ξενοδόχοβ, ενώ σε ένα δίλεπτο το «ρευστό» προβάδισμα έδωσε τη θέση του σε ένα βαρύ 0-3, καθώς αρχικά ο Μάσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (παράβαση του Ρέντζα είδε ο διαιτητής Θάνος) στο 28’ και στη συνέχεια και πάλι ο Μανιάς στο 30’ έδωσαν σαφές προβάδισμα στην ομάδα τους!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ξυπνάνε από λήθαργο στο 33’ όταν ο Αγκάνοβιτς έκανε τη σέντρα και ο Ναζλίδης νίκησε με το κεφάλι το Ντοναρούμα μειώνοντας σε 1-3, ενώ 5’ λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» είχαν την ευκαιρία να μειώσουν κι άλλο το σκορ, ωστόσο το κερδισμένο πέναλτι του Αβραάμ, στο οποίο υπέπεσε ο Ντοναρούμα, απέτυχε να μετουσιώσει σε γκολ ο Ναζλίδης, με τον πορτιέρο του Αστέρα να αποκρούει στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του!

Με νέα προσπάθεια του Μανιά να σκοράρει ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο ARENA, με την ΑΕΛ να απαντά με σουτ του Μασαλέσα στο 56’, ενώ στο 66’ κεφαλιά του Αναστασόπουλου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντοναρούμα μπλόκαρε το σουτ του Αβραάμ.

Στο 83’ η ΑΕΛ επιχείρησε να μειώσει με το Ντέλετιτς χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο Ντοναρούμα «έβγαλε» το σουτ και στο 90’ ο διαιτητής έδειξε εκ νέου την άσπρη βούλα σε χέρι του Αναστασόπουλου, με το Μανιά να μην αστοχεί σημειώνοντας χατ-τρικ και γράφοντας μέσα σε πανηγύρια το 1-4!

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της μητέρας του Αγκάνοβιτς που «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 53 ετών «χτυπημένη» από τον καρκίνο, με τον παίκτη της ΑΕΛ παρά τη συντριβή του για την απώλεια να ξεκινά στο αρχικό σχήμα.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα (81′ Ευμορφίδης), Ντέλετιτς, Βαρέλα (53′ Αναστασόπουλος), Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75′ Καπός), Αβραάμ.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μάσα (90+1′ Κώτσιρας), Φαρίνια (80′ Κυριακόπουλος), Ιωαννίδης (66′ Χαμντανί), Μανιάς.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ