ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ «ADWORDS» ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕ, σας προσκαλούν την Πέμπτη  6-4-2017, στην αίθουσα  του 2ου ορόφου του Επιμελητηριου Λάρισας, οδός Παπακυριαζή 44, από τις 17:30 έως τις 20:30, για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση με θέμα «Βάλτε το AdWords να πουλήσει για εσάς».

Το Επιμελητήριό μας, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις ενέργειές σας για αύξηση του κύκλου εργασιών, μέσω της παρουσίας της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, οργανώνει μία δωρεάν κατατοπιστική παρουσίαση από την εταιρεία διάδιma, η οποία είναι από τις πρώτες εταιρείες που πιστοποιήθηκαν στην Ελλάδα ως συνεργάτες της Google και εξειδικεύεται στο διαδικτυακό μάρκετινγκ (internet marketing).

  1. Στόχος της παρουσίασης «Βάλτε το AdWords να πουλήσει για εσάς»

Στόχος της παρουσίασης είναι να κατανοήσουν και να συνειδητοποιήσουν οι συμμετέχοντες την αποδοτική χρήση της διαφημιστικής πλατφόρμας της Google, δηλαδή του Google AdWords, η οποία είναι ο πιο στοχευμένος και αποδοτικός τρόπος διαφήμισης, διότι:

  1. Προσφέρει απόλυτη στόχευση στον διαφημιζόμενο, αφού του δίνει τη δυνατότητα να προβάλλει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του μόνον σε όσους κάνουν μία σχετική αναζήτηση και, μάλιστα, τη συγκεκριμένη στιγμή.
  2. Δίνει πρόσβαση στην επιχείρηση, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
  3. Είναι φθηνότερη από τα άλλα είδη διαφήμισης.
  4. Παρέχει πληροφόρηση για τον ανταγωνισμό.
  5. Παρέχει αναλυτικά στατιστικά απόδοσης και εργαλεία βελτιστοποίησης.
  6. Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες ή στελέχη επιχειρήσεων που παράγουν ή εμπορεύονται κάποιο προϊόν ή παρέχουν κάποια υπηρεσία και θέλουν να πουλήσουν σε περισσότερους πελάτες, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, της Ευρώπης ή του κόσμου.

  1. Ενδεικτικά περιεχόμενα της παρουσίασης

Μεταξύ άλλων, η παρουσίαση θα αναφερθεί στα ακόλουθα:

Η συμπεριφορά των χρηστών του internet: Πώς να την εκμεταλλευθείτε σωστά και πώς να αναλύσετε τη συμπεριφορά των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας.

Πώς να δημιουργήσετε διαφημίσεις AdWords στο δίκτυο αναζήτησης της Google, έτσι ώστε οι διαφημίσεις σας να εμφανίζονται σε πιθανούς πελάτες.

Πώς αποφασίζει η Google τη σειρά εμφάνισης των διαφημίσεων AdWords, πώς υπολογίζει το κόστος του κάθε click  και πώς μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση του διαφημιστικού σας λογαριασμού;

Εκμεταλλευτείτε τα μετρήσιμα αποτελέσματα του AdWords, για τη βελτίωση των διαφημίσεών σας.

Η σωστή δομή ενός λογαριασμού Google AdWords.

Παρακολούθηση αποτελεσμάτων των διαφημίσεων AdWords και διορθωτικές κινήσεις για το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.

Πώς να βρείτε και να επιλέξετε τις ιδανικές λέξεις-κλειδιά (keywords);

  1. Εισηγητής

Ο κ. Δ. Ηλιάκης, είναι Μηχανικός Ρομποτικής και Αυτοματοποιημένων Συστημάτων, του πανεπιστημίου του Πλύμουθ (ΗΒ). Ασχολείται με το μάρκετινγκ από το 2004. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google, για το AdWords. Ασχολείται αποκλειστικά με το Google AdWords από το 2011 και έχει διδάξει πολλές φορές σε σχετικά σεμινάρια, με μεγάλη επιτυχία.

  1. Διάρκεια του σεμιναρίου

Η παρουσίαση θα διαρκέσει 3 ώρες. Θα ακολουθήσει 1 ώρα με απορίες, διευκρινίσεις και συζήτηση, γύρω από το θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ