ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας θα φιλοξενηθούν σε ένα από τα σπιτάκια που παραχωρεί δωρεάν ο Δήμος Λαρισαίων, κάθε χρόνο στο «Παραδοσιακό Χωριό του Πάσχα» στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Στο σπιτάκι με τον αριθμό 5, από το Σάββατο 8 Απριλίου ως και την Τρίτη 11 του ίδιου μήνα, 10 με 2 το πρωί και 6 με 9 το βράδυ, οι εθελοντές θα προσφέρουν χειροποίητα πασχαλινά στολίδια και λαμπάδες, που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι, και θα τα ανταλλάσσουν με τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών.

Επίσης είναι ευπρόσδεκτα και στολίδια που κατασκεύασαν Λαρισαίοι κι επιθυμούν να τα προσφέρετε για να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που στηρίζουν οι Ενεργοί Πολίτες.
“Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε εθελοντικά στις βάρδιες παρουσίας στο σπιτάκι του Παραδοσιακού Χωριού, δηλώστε συμμετοχή στην Στέγη Αλληλεγγύης, Παναγούλη 37 και Μανδηλαρά.

Βιώστε το Πνεύμα των ημερών και κάντε πράξη την αγάπη, και συμμετέχοντας όλοι μαζί, ας σταθούμε αλληλέγγυοι για ακόμα μια φορά, δίνοντας χαρά στους συνανθρώπους μας που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
Σας περιμένουμε”, αναφέρουν οι Ενεργοί Πολίτες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com