ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της και τονίζοντας πως η ΝΔ δίνει έμφαση στην καθημερινότητα της Ελληνίδας, η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα παραχώρησε την Παρασκευή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας.

«Παρά τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού και φέτος χιλιάδες παιδιά έμειναν εκτός παιδικών σταθμών, ενώ οι παροχές που εξαγγέλθηκαν για το πρώτο παιδί υπήρχαν ήδη ως αποτέλεσμα των προσπαθειών της κυβέρνησης Σαμαρά προς αυτή την κατεύθυνση», υποστήριξε η κ. Συρεγγέλα.

Η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ επανέλαβε την αγωνία που εκφράζεται για το μέλλον των νέων ανθρώπων στη χώρα μας, ενώ τόνισε πως το κόμμα της δίνει έμφαση στην καθημερινότητα της Ελληνίδας χωρίς να υπόσχεται χρήματα.

«Ό,τι λέμε και υποσχόμαστε είναι στο πνεύμα των εξαγγελιών του Κ. Μητσοτάκη, δηλαδή πλήρως κοστολογημένο και αληθινό», κατέληξε η κ. Συρεγγέλλα, περιγράφοντας με θέρμη και τη συνεργασία με τον αντίστοιχο Τομέα της ΝΟΔΕ Λάρισας και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ