ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο Γ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Περιοδεία στους Νομούς Λάρισας, Καρδίτσας, Πιερίας και Ημαθίας ξεκινάει  σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 20:00μμ, ο Αν. Υπουργός θα απευθύνει ομιλία στην Ελασσόνα, σε εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον αγροτικό-κτηνοτροφικό τομέα» που οργανώνει το Αγροτικό Τμήμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου στις 9:30πμ ο Αν. Υπουργός θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο Παλαμά, Γιώργο Σακελαρίου. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με εκπροσώπους του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού και συλλόγου Παλαμά και του Παν/μιου Θεσσαλίας. Στις 11:30πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση, στο Δημαρχείο Τυρνάβου, ενώ στις 12:15μμ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ελασσόνας, Νικόλαο Ευαγγέλου, στο Δημαρχείο Ελασσόνας.

Στις 20:00μμ το απόγευμα, ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στον αγροτικό-κτηνοτροφικό τομέα» στο κέντρο «Φαντασία» στην Ελασσόνα, παρουσία φορέων και πολιτών.

Το Σάββατο 8 Απριλίου στις 8:30πμ, ο Αν. Υπουργός θα επισκεφτεί το Λιβάδι και τον συνεταιρισμό γυναικών «Ο Σουφράς» όπου επιχειρείται η σύνδεση αγροτικής παραγωγής και υπηρεσιών τουρισμού υιοθετώντας το μοντέλο της κοινωνικής οικονομίας. Στις 13:00μμ θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη συνάντηση με τον Δήμαρχο, Σάββα Χιονίδη και στις 13:30μμ με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ενώ στις 18:30μμ θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Αιγινίου με τον Δήμαρχο, Ευάγγελο Λαγδάρη.

Την Κυριακή 9 Απριλίου ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στην Βέροια, όπου στις 12:00 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ενώ στις 13:15μμ θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Βέροιας. Στις 14:30 ο Αν. υπουργός θα επισκεφτεί το Κλειδί Ημαθίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει επίσης συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους και εκπρόσωπους κτηνοτροφικών και γεωργικών φορέων και συνεταιρισμών, καθώς επίσης θα επισκεφτεί και αγροτικές μονάδες παραγωγής και υπηρεσίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ