ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΔΕΔΔΗΕ

Γεωργοί και κτηνοτρόφοι που πλήρωσαν για τον εξηλεκτρισμό περιμένουν σχεδόν ένα χρόνο

Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες γεωργοί και κτηνοτρόφοι στο νομό Λάρισας οι οποίοι περιμένουν από πέρυσι το Μάιο να ηλεκτροδοτηθούν αρδευτικές γεωτρήσεις και ποιμνιοστάσια είτε μέσω προγράμματος αγροτικού εξηλεκτρισμού είτε μέσα από ατομικές αιτήσεις που έχουν κάνει στον ΔΕΔΔΗΕ.

Μάλιστα όλοι τους έχουν πληρώσει από τουλάχιστον 1.000€ ο καθένας για να προχωρήσει η διαδικασία χωρίς να έχουν μέχρι σήμερα εξυπηρετηθεί.

Οι απαντήσεις που παίρνουν είναι ότι λείπουν κάποια υλικά με τα οποία θα πρέπει ο ΔΕΔΔΗΕ να τροφοδοτήσει τον εργολάβο που θα κάνει το έργο, χωρίς όμως να δίνεται και σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα καλυφθούν οι ελλείψεις και θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Η καθυστέρηση αυτή όπως είναι φυσικό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα ενώ με δεδομένο ότι ξεκινά η αρδευτική περίοδος πολλοί είναι οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι που φοβούνται για τις καλλιέργειές τους αφού αν δεν προχωρήσει η ηλεκτροδότηση των γεωτρήσεων δεν θα μπορούν να ποτίσουν τα χωράφια τους.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για το θέμα θα πρέπει άμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ να δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την ικανοποίηση αυτών των αιτήσεων από τη στιγμή που ήδη έχει εισπράξει τα χρήματα των αγροτών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com