ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας είναι ήδη γνωστοί στην κοινωνία της Λάρισας και όχι μόνο, για το πολυδιάστατο έργο τους όλο τον χρόνο!


Ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες όμως, με δεδομένο ότι πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι, ώστε ακόμα και οι πιο φτωχές οικογένειες, να μπορέσουν κι αυτές να συμμετέχουν στην κοινή χαρά οι Εν.Πο.Λ. έχουν οργανώσει ένα σχέδιο δράσεων για τη συγκέντρωση τροφίμων και αναγκαίων ειδών, που θα αποτελέσουν τις ελάχιστες υλικές προϋποθέσεις για ένα χαρούμενο Πάσχα και γι αυτούς που δεν έχουν επαρκείς οικονομικές δυνατότητες!

– Εθελοντές των Εν.Πο.Λ. εξόρμησαν σε σούπερ μάρκετς της Λάρισας, και έδωσαν την ευκαιρία στους Λαρισαίους να εκφράσουν την αγάπη τους με προσφορές τροφίμων στο μέτρο που μπορούσε ο καθένας!
– Η εθελοντική ομάδα κυριών από την Τερψιθέα, που συχνά-πυκνά ενισχύει το έργο των Ενεργών Πολιτών, κι αυτό το Πάσχα προσφέρει ποσότητα κρεάτων για τις οικογένειες που στηρίζει το δίκτυο αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ.
– Τα παιδιά του 16ου και του 37ου δημοτικού σχολείου, εξέφρασαν την αγάπη τους, προσφέροντας κι αυτά, τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν.
– Οι μοναχές της Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς, προσέφεραν αυγά.
– Σημαντική είναι και η προσφορά σε τρόφιμα επιχειρήσεων του τόπου μας, όπως The Mart Cash & Carry, Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕ, Κασίδης ΑΕ.
– Στην πρόσφατη πασχαλινή διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που έγινε στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, οι παραγωγοί πρόσφεραν στο Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ. σημαντική ποσότητα τροφίμων και χαρτικών.
– Ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων συγκεντρώθηκε και κατά την πρόσφατη Έκθεση Πέτρας, που φιλοτέχνησε ο εθελοντής μας κ. Βασίλης Σιουζουλής, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να αποκτήσουν τα εκθέματα, προσφέροντας κατά βούληση τρόφιμα.
– Παράλληλα, ως την Μεγάλη Τρίτη θα είναι ανοιχτό το ξύλινο σπιτάκι Νο 5 που τους παραχώρησε δωρεάν ο Δήμος Λαρισαίων, στο Πασχαλινό Χωριό της πλατείας Ταχυδρομείου, όπου ο καθένας μπορεί να ανταλλάξει τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, με λαμπάδες και πασχαλινά διακοσμητικά χειροτεχνήματα, που κατασκεύασαν οι εθελοντές!
“Με όλους αυτούς τους τρόπους, με την ακατάπαυστη φροντίδα και δράση των υπέροχων εθελοντών μας, αλλά και την ευαισθησία των συμπολιτών μας, ελπίζουμε να συμβάλλουμε όλοι ώστε η ευχή «Καλό Πάσχα», να γίνει πραγματικότητα, και για κάποιες οικογένειες που δεν έχουν τα υλικά μέσα για να την κάνουν πράξη!
Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους, με υγεία κι ευημερία!”, σημειώνουν οι Ενεργοί Πολίτες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com