ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία για τους «βυσσινί» που πήραν την ισοπαλία στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, σε μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με την ΑΕΛ παραλίγο να φεύγει με το 3ποντο καθώς το 93’ ο Γκορμπούνοφ πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ του Αγκάνοβιτς!

Ωστόσο η νίκη του Ηρακλή επί του ΠΑΣ έβαλε εκ νέου φωτιά στην «ουρά» της βαθμολογίας, αφού ο «Γηραιός» υπερτερεί στην επίθεση έναντι της ΑΕΛ, ενώ μαθηματικά πεσμένη είναι μόνο η Βέροια, ενώ λίγο πιο πίσω έμεινε και ο Λεβαδειακός.

Στα καθαρά αγωνιστικά αποφασισμένη να «χτυπήσει» το παιχνίδι μπήκε η ΑΕΛ που απείλησε στο πρώτο μέρος με τους Ντέλετιτς-Αγκάνοβιτς, ενώ κάτω από τα δοκάρια της επανεμφανίστηκε ο Θεοδωρόπουλος.

Γκόλιας, Φατιόν και Αναστασόπουλος δυστυχώς πέταξαν στα… σκουπίδια τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ενώ ο Ατρόμητος εμφανίστηκε καλύτερος στην επανάληψη, με το γκολκίπερ της ΑΕΛ σε καλή μέρα να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε να επέμβει, ενώ στο 67’ καλοχτυπημένο φάουλ του Αβραάμ πέρασε μόλις άουτ!

Η φάση του 93’ για την ΑΕΛ ήταν και η τελευταία της αναμέτρησης, ενώ ματς ζωής και θανάτου για τους «βυσσινί» είναι το ερχόμενο στο ARENA με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Ντιγκινί, Ζησόπουλος, Τόνσο (69′ Πλατέλλας), Κατράνης, Ουμπίδες, Κοντοές, Νταουντά, Λημνιός.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (61′ Ναβάρο), Γκόλιας, Φάρκας, Μονιάκης (77′ λ.τ. Κουτσιανικούλης), Αναστασόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα (61′ Αβραάμ), Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΚ – Κέρκυρα 5-0

Αστέρας – Ξάνθη 0-0

Ατρόμητος-  ΑΕΛ 0-0

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 1-1

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0

Παναιτωλικός – Βέροια 1-0

Πανιώνιος – Πλατανιάς 1-1

ΠΑΣ – Ηρακλής 1-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

  1. Ολυμπιακός 61
  2. ΠΑΟΚ 55
  3. Πανιώνιος 52
  4. Παναθηναϊκός 51
  5. ΑΕΚ 49
  6. Ξάνθη 45
  7. Πλατανιάς 42
  8. Ατρόμητος 36
  9. ΠΑΣ Γιάννινα 35
  10. Παναιτωλικός 31
  11. Κέρκυρα 29
  12. Αστέρας 27
  13. Ηρακλής 25
  14. ΑΕΛ 25
  15. Λεβαδειακός 23
  16. Βέροια 19

 

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ