ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ασταμάτητος στην κούρσα προς τον τίτλο και την άνοδο στη FL δείχνει ο Απόλλωνας Λάρισας, που στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Πετριτή, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τη διώκτριά του Α.Ε Καραϊσκάκης (+4) αλλά και εκτοξεύοντας τη διαφορά του από τον τρίτο Ολυμπιακό Βόλου στους +10 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο οι Απολλωνιστές βρέθηκαν απέναντι στον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Αστέρα  Κόρμα, ο οποίος με σωρεία επεμβάσεων σε προσπάθειες των Σουλίδη, Αγρόδημου και Μηνά.

Ωστόσο το «γόρδιο δεσμό» κατάφερε να λύσει στο 30’ ο Μανθάνο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μηνά ανοίγοντας το σκορ για τον Απόλλωνα.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Απόλλωνα να αποζητά ένα δεύτερο γκολ προκειμένου να «κλειδώσει» το ματς, κάτι που επιτεύχθηκε στο 69’, όταν ο Σουλίδης νίκησε με πλασέ τον Κόρμπα γράφοντας το 2-0.

Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 83’, όταν και σε φάση διαρκείας ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε σουτ του Μανθάνο με τη μπάλα να καταλήγει στο Σουλίδη που σημείωσε έτσι και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «σφραγίζοντας» τη νίκη του Απόλλωνα.

Με την νίκη του ο Απόλλωνας έφτασε τους 61 βαθμούς, παραμένοντας πρώτος στον όμιλό του και ετοιμάζεται για το ντέρμπι την Κυριακή του Θωμά (23/4) στην Άρτα, με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης που ακολουθεί με 57 βαθμούς.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Καρακατσάνης, Μουταφτσίσκι, Ανδρέου, Αγρόδημος (75′ Καμπέρης), Μηνάς (67′ Κολοβός), Ιβανίδης, Σαχινίδης (72′ Συράκος), Σουλίδης, Μανθάνο.

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Κόρμπας, Καλούδης, Πολύζος, Στούπας Σ., Γράντος, Τσιάβος (24′ λ.τ. Λέσσης), Γεωργοπάλης, Γαρδικιώτης, Στούπας Δ., Καρβούνης (86′ Ρούμπος), Μπαμιόγλου (78′ Τριβιζάς).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ