ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ

Συνελήφθησαν, χθες (09-04-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, τρία άτομα ηλικίας 16, 26 και 48 ετών, διότι κατελήφθησαν ο μεν 16χρονος να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρέσει ο 48χρονος το βράδυ της (31-12-2016) από την πόλη της Λάρισας

και ο δε 48χρονος, ως συνεπιβάτης, να μεταφέρει ανταλλακτικά (κινητήρα και εξάτμιση) άλλου δικύκλου, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον,  ο 26χρονος οδηγούσε άλλο δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας με παραποιημένο αριθμό κινητήρα  και ακαταχώρητο αριθμό πλαισίου, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα ανταλλακτικά αποτελούν προϊόντα κλοπής, τα οποία ο 48χρονος αγόρασε από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, έναντι μικρού χρηματικού ποσού.

Το αφαιρεθέν δίκυκλο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, ενώ το άλλο δίκυκλο με τα παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας, κατασχέθηκε.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com