ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ…

Τα ρομπότ του σεξ έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και ο κίνδυνος στο μέλλον οι άνθρωποι να παραιτηθούν από τις ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις είναι μεγάλος.

Ήδη γίνεται λόγος για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Αυτή εκτιμάται ότι θα έρθει με… ρομποτική μορφή και θα φέρει την αυτοματοποίηση σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής μας, όπως η εργασία, αλλάζοντάς την άρδην κι όχι πάντα προς το καλύτερο. Μπορεί όμως να επηρεάσει και τη σεξουαλική μας ζωή;

Τα ρομπότ του σεξ έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, σε πρώιμες μορφές. Κι όχι μόνο αυτά αλλά και τηλε – δονητές που επιτρέπουν σε ερωτικούς συντρόφους να παρέχουν ευχαρίστηση ο ένας στον άλλο από μακριά και gadgets ή apps εικονικής πραγματικότητας που δεν θα επιτρέπουν πια στη χαμηλή αυτοπεποίθηση ή τις σωματικές δυσλειτουργίες ή ακόμη και στους ίδιους τους νόμους της φυσικής να γίνουν εμπόδιο στην υλοποίηση των φαντασιώσεων.

Παράλληλα όμως, όπως αναφέρει το Tvxs, υπάρχει ένας κίνδυνος: Οι άνθρωποι να παραιτηθούν εξ’ ολοκλήρου από τις ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις.

Σύζυγος ρομπότ;

Η ιστορία που ξεκίνησε από τα κινέζικα μίντια και κάνει το γύρο του κόσμου ενός Κινέζου επιστήμονα τεχνητής νοημοσύνης που αφού δεν μπόρεσε να βρει μια σύζυγο, δημιούργησε μία ρομποτική και την «παντρεύτηκε» είναι τουλάχιστον θλιβερή.

Κι αν ο εν λόγω επιστήμονας θα μπορούσε να αποτελεί απλά μια μεμονωμένη περίπτωση, ορισμένοι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι σχέσεις μεταξύ ρομπότ και ανθρώπων θα γίνουν πιο συχνές στα χρόνια που έρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ