ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δεν έχει τέλος η αναλγησία και η απανθρωπιά ορισμένων που επιμένουν να τα βάζουν με τα αδέσποτα στο κέντρο και τις συνοικίες της Λάρισας, καθώς νέο κρούσμα παλιανθρωπιάς καταγράφεται τις τελευταίες μέρες στην οδό Βόλου.

Αναγνώστης του paidis.com που επικοινώνησε με τη σελίδα περιγράφει την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σκυλάκος που εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή, στο ύψος γνωστού νυχτερινού κέντρου, έχοντας σφιχτοδεμένο στο πόδι του σύρμα!

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο αναγνώστης το σκυλάκι έχει πρησμένο πόδι και είναι αδύνατο να το πλησιάσεις, καθώς φοβισμένο προφανώς από τις «ανθρώπινες»…  περιποιήσεις απομακρύνεται τρομαγμένο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φιλόζωοι αλλά και υπάλληλοι του Δημοτικού Κυνοκομείου δεν κατέστη δυνατόν παρά τις προσπάθειες να πλησιάσουν το πληγωμένο ζώο, ζητώντας βοήθεια για τον περιορισμό του ζώου από όποιον καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

«Όσο για τον υπάνθρωπο που έδεσε το σύρμα με αποτέλεσμα το σκυλί να κινδυνεύει να χάσει το πόδι του δεν υπάρχουν λόγια», κατέληξε εμφανώς απογοητευμένος με την απάνθρωπη πράξη ο αναγνώστης μας.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ